Connect with us

Revistateo.ro

pantofii

Stiri

VIDEO: ce se întâmplă dacă pui pantofii în congelator

Vlogărița Michelle Phan este cunoscută pe youtube pentru sfaturile ei practice pe care le face publice. De data aceasta femeia ne-a arătat într-un video ce se întâmplă dacă îți pui pantofii în congelator.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: DE CE SĂ TE SPELI CU VODKĂ PE CAP PLUS ALTE TRUCURI INIMAGINABILE

Video-ul de mai jos demonstrează cum o pereche de pantofi care sunt prea strâmți pot fi lărgiți. Așadar, dacă ți-au rămas mici pantofii sau i-ai cumpărat cu o mărime mai mică poți să îi pui într-un săculeț și îi bagi la congelator. Procedeul în sine este foarte simplu și s-a dovedit a fi eficient. Incearcă și tu și vei vedea rezultatul.

Explicația este foarte simplă, gheața ocupă un volum mai mare decât apa din care este formată, în stare lichidă, așa că, în momentul în care pantofii îngheață, materialul este „umflat” din interior de gheață.

Cele mai vizionate video-uri pe care le postează Michelle Phan sunt cele legate de transformările în ceea ce privește machiajul. Transformarea sa în păpușa Barbie a strâns peste 59 de milioane de vizionari. Vlogărița are și un număr impresionant de abonați pe canalul ei de Youtube, așa că e lesne de înțeles că atunci când ea postează un video, multă lume vede sfaturile ei.

Vezi aici video-ul!

Sursa foto: fanpop.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top