Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Cantecul romanilor plecati in strainatate

Stiri

VIDEO. Cantecul romanilor plecati in strainatate

Acesta este cantecul romanilor plecati in strainatate, cantecul celor care trudesc pentru a pune pe masa o paine si pentru a le trimite bani parintilor si copiilor din tara. Merita gandul nostru!

Romania este o tara careia i s-au amputat 4 milioane de suflete. 4 milioane de oameni sunt in prezent in afara tarii noastre. Sunt copiii, nepotii, unchii si matusile, prietenii nostri cei mai buni. Oamenii care ne-au fost aproape, intr-o singura expresie.

Chiar daca nu ne scriu in fiecare zi, cu siguranta se gandesc la noi asa pentru ca, in definitiv, au mers acolo pentru a ne face o viata mai buna. Sunt parintii nostri, cei mai buni tovarasi din liceu sau fratii si surorile de care ne-am despartit cu totii cu lacrimi in ochi.

Ce NU ai voie sa iei in bagajul de mana, in avion

Cea mai bună asistentă medicală din Anglia este o româncă

Nimeni nu poate uita privirea mamei care isi strange in brate fiul pe care, probabil, il va revedea peste cativa ani sau niciodata. Ochii inlacrimati ai bunicului care, dupa ce si-a crescut nepotii, trebuie sa le ureze drum bun in viata, pentru ca au ales o alta lume, nu pot fi stersi din memorie cu buretele.

Merita gandul nostru toti romanii plecati in Germania, Spania, Italia, Franta, Marea Britanie, Austria, Portugalia, Suedia, Norvegia, Grecia, Danemarca sau oricare alta tara din Europa si din lume. Mai jos puteti asculta cantecul romanilor plecati in strainatate, interpretat de Virginia Irimus.

Sa nu ii uitam niciodata pe parintii si bunicii nostri!

Carmen Serban – M-am intors din tari straine

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top