Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Au gasit sute de furnici in capul unei femei. Explicatia medicilor

Instant

VIDEO. Au gasit sute de furnici in capul unei femei. Explicatia medicilor

Medicii indienei au intalnit un caz care i-a lasat cu gura cascata. Tanara Shreya Darji s-a prezentat la doctor pentru niste analize banale si a aflat ceva incredibil. Sute de furnici s-au adapostit in capul unei femei.

Doctorul Jawahar Talsania a declarat ca este cel mai dificil caz medical cu care s-a confruntat de cand isi exerseaza profesia. „Nu am mai vazut asa ceva, nu am gasit un caz asemanator in istoricul medical”, a povestit medicul pentru Times of India.

Shreya Darji a fost tinuta sub supraveghere medicala video de specialistii din Ahmedabad in incercarea de a rezolva acest mister medical.

Sute de furnici s-au aciuat in urechile ei, iar fata sustine ca nu a simtit niciun fel de durere. Dr. Talsania a extras zeci de furnici din interiorul urechii Shreyei. „Furnicile nu au intrat intamplator”, sustine medicul.

Drama de neconceput. Ce au descoperit medicii in gatul acestui copil

SOCANT. Un barbat fara penis a facut sex cu peste 100 de femei. Care este secretul sau

Ce este si mai straniu la acest caz este faptul ca, in urma testelor pe care fata si le-a facut in ultimii 12 ani, nu a prezentat niciun fel de anomalie.

Fata are conditii de viata bune

In plus, conditiile de viata ale fetei din districtul Banskantha au fost excluse ca o cauza a invaziei de furnici din capul tinerei.

„Familia duce o viata normala si traieste intr-un mediu sanatos, asa ca nu putem da vina nici pe conditiile mizerabile, caci ele nu exista”, a mai spus Talsania pentru ziarul indian.

„Nu credem ca furnicile depun oua in interiorul urechii si nu am observat nicio regina furnica in interior. Suntem complet nedumeriti”, suna explicatia doctorilor.

Sursa foto: Youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top