Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Au facut nunta la spital. Dupa cateva zile, sotul a murit

Inedit

VIDEO. Au facut nunta la spital. Dupa cateva zile, sotul a murit

Rowden si Leizel au avut cea mai trista nunta din lume. Cei doi au decis sa isi uneasca destinele in spital, dupa ce sotul femeii a aflat o veste tulburatoare de la medici.

La inceputul lui 2014, Rowden si Leizel, unul din numeroasele cupluri care dupa ani de relatie decid sa faca pasul cel mare dupa ani de relatie, au pregatit minutios nunta.

Zilele din calendar erau tot mai neprietenoase asa ca Leizel si barbatul ei au intrat in ‘sedinta’ pentru a stabili data de la care vor putea sa isi spuna sot si sotie. Un eveniment dramatic a intervenit in viata celor doi la cateva luni de la stabilirea datei nuntii, fapt pentru care au trebuit sa regandeasca totul.

O mireasa a cazut pe strada in drum spre nunta. Reactia sotului i-a socat pe toti

La nunta, mama ei i-a oferit acest cadou. Dupa cativa ani, a inteles de ce…

La inceputul lunii mai, Rowden a fost diagnosticat cu cancer in faza terminala, iar asta le-a anulat orice speranta ca vor trai impreuna pana la adanci batraneti. Cu toate acestea, Leizel si-a dorit sa se vada mireasa desi stia ca iubitul ei nu mai are mult de trait.

Femeia s-a imbracat intr-o rochie alba, frumoasa, si-a pus valul si s-a prezentat cu buchetul de flori la patul de spital al lui Rowden. Cancerul la ficat cu care a fost diagnosticat Rowden nu a stat in calea nuntii lor. Barbatul era foarte fericit sa isi vada iubita imbracata in mireasa si spera sa invinga boala pentru a se bucura de sotia lui multi ani.

Viata a fost ceva mai dura cu ei, iar Rowden a murit pe 11 iunie in acel an, la varsta de 29 de ani. Filmul nuntii lor a fost difuzat in ultimii doi ani de multe televiziuni din lume, iar pe Internet a strans sute de mii de vizualizari si partajari.

Rowden a vazut-o ultima oara pe Leizel imbracata in rochie de mireasa si aceasta va fi cea mai frumoasa amintire cu care a parasit lumea si o vegheaza acum pe tanara din lumea ingerilor. Vezi mai jos videoclipul emotionant:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top