Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO: Aceasta fetita citeste LEGATA LA OCHI! Ce spun ezoteristii

Exista copii pe lumea aceasta care au abilitati fantastice. Unii sunt talentati la pictura, altii la dans, iar foarte multi sunt creativi in orice domeniu vor. O tanara indianca face ce putini oameni reusesc: citeste legata la ochi.

Cu alte cuvinte, nu isi foloseste ochii pentru a citi ci mintea, sau, potrivit explicatiilor parapsihologilor si ezoteristilor, cel de-al treilea ochi (glanda pineala). Fetita care citeste legata la ochi are 9 ani si se numeste Yogamaartha.

Aceasta i-a surprins de curand pe americani dupa ce le-a citit de pe o bucata de hartie fara sa stie ce era scris dinainte.

Fetita a participat la un curs de spiritualitate in India (tara ei natala), unde, cu ajutorul unui guru, si-a deschis al treilea ochi. Ce este insa acest al treilea ochi?

I se mai spune si ochiul eteric sau ochiul mintii, este a sasea chakra. Al treilea ochi este asezat pe frunte, intre sprancene, si poate vedea si simti mai bine decat organele vederii.

La sfarsitul epocii atlantilor, multor oameni li se inchidea al treilea ochi de catre Marea Preoteasa pentru a impiedica distrugerea acestora de catre giganti.

CITESTE SI: CEL MAI EMOTIONANT VIDEOCLIP: O tanara tetraplegica SE MACHIAZA SINGURA!

CITESTE SI: VIDEOCLIP EMOTIONANT: Ce a facut un bebelus in burta mamei in timp ce ii canta. S-A VAZUT TOTUL CLAR!

Al treilea ochi are capacitatea sa lumineze acolo unde este intuneric si este asociat cu trezirea constiintei, atingerea nivelului suprem de spiritualitate si inteligenta. Despre oamenii care isi pot deschide al treilea ochi se spune ca sunt protejati de energia divina mai mult decat in mod obisnuit.

Capacitatea de a deschide glanda pineala este una innascuta, spun cei mai multi ezoteristi. Fetita de 9 ani care citeste legata la ochi are o serie de alte abilitati asociate cu vederea.

Asa cum sustine ea cat si familia acesteia, poate sa mearga cu bicicleta fara sa vada nimic, in plin trafic.

Vezi mai jos videoclipul incredibil cu fetita care creeaza senzatie in India si Statele Unite ale Americii. Crezi ca este posibil un astfel de miracol?

Sursa foto: Youtube

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top