Connect with us

Revistateo.ro

Durerile de cap si semnificatiile lor ezoterice

Inedit

Durerile de cap si semnificatiile lor ezoterice

Stiai ca durerile de cap pot avea si cauze spirituale, emotionale? Ezoteristii sustin ca, in functie de tipul de durere simtita corpul astral vrea sa transmita anumite mesaje.

Louise Hay, un specialist in stiintele ezoterice, sustine ca durerile de cap indica intotdeauna o separare fata de ceva. In functie de locul in care se simte durerea, corpul spiritual vrea sa transmita un mesaj.

Durerile de cap si semnificatiile lor ezoterice

Persoanele care simt durerea in varful capului au nevoie de intoarcerea la Divinitate. Partea superioara a capului este asociata cu Universul, cu spiritualitatea, cu Dumnezeu. Durerea simbolizeaza deznadejdea, teama, separarea de lumea nevazuta plina de taine si de adevaruri profunde.

Separarea de propria fiinta interioara este semnalata de durerea simtita la nivelul fruntii. Cel de-al treilea ochi (glanda pineala) este localizata in frunte. Acest ochi simbolizeaza nevoia de introspectie, de iluminare interioara.

Persoanele care simt aceasta durere se pun mereu pe locul al doilea, iar asta atrage consecinte nedorite. Este recomandata mai multa proactivitate, mai mult individualism, conectarea cu eul interior.

Durerea simtita in partile laterale ale capului, in moalele capului, semnifica lipsa curajului. Persoanele care se confrunta cu aceasta durere sunt de obicei izolate. Au teama de iesi in lume, de a intra in contact cu cei din jur.

Acest tip de migrena este un semnal de alarma asupra modului in care anumite persoane traiesc, adica refuzand sa priveasca lumea din interior spre exterior. In mod obisnuit, persoanele care simt durere in partile laterale ale capului au o teama permanenta de a incerca lucruri noi.

CITESTE SI: Top 5 moduri prin care iti poti deschide AL TREILEA OCHI

Durerea simtita in partea din spate a capului este asociata cu trecutul. Aceasta este una din cele mai importante zone de spiritualitate. Persoanele care simt des aceasta durere trebuie sa invete sa ierte, sa treaca peste anumite faze ale trecutului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top