Connect with us

Revistateo.ro

linii in palma

Inedit

Vezi daca aceste doua linii din palmele tale se aliniaza si ce inseamna acest lucru!

Linia majora din palma este localizata chiar la baza degetului mic. Aceasta spune multe despre personalitatea ta. Daca cele doua linii din palmele tale se aliniaza, releva anumite trasaturi. Afla care sunt acestea.

Aceasta linie (care se formeaza atunci cand apropii palmele) este cunoscuta drept „linia casatoriei” si poti sa iti citesti chiar tu in palma, daca stii cateva lucruri despre ea. Iata ce inseamna linia casatoriei:

– daca cele doua linii se alinieaza inseamna ca esti o persoana calma, atenta si plina de compasiune. Esti o persoana stabila care isi doreste echilibru in viata. De aceea, vei cauta sa te casatoresti cu cineva la fel de linistit ca tine, care sa se inteleaga cu prietenii tai si cu familia ta.

Citeste si: Află când te vei căsători după liniile din palma ta

Citeste si: VIDEO. Ai un M desenat in palma? Uite ce dezvaluie asta despre tine!

– daca linia de la palma dreapta este pozitionata mai sus decat cea de la palma stanga inseamna ca esti o persoana inteleapta si care analizeaza mult tot ceea ce este in jur. Esti cu picioarele pe pamant si nu pleci urechea la ceea ce iti zic alti oameni. Esti foarte selectiva si cauti un partener care sa fie la fel de intelept ca tine, de aceea ai sanse mari sa te casatoresti cu o persoana mai in varsta.

– daca linia din stanga e amplasata mai sus decat cea de la mana dreapta inseamna ca esti o persoana dura, puternica si care ia taurul de coarne atunci cand se iveste o problema. Ai nevoie de multa afectiune si esti o fire geloasa. Vei cauta un partener loial si care sa iti fie cumva supus, caci esti un om incapatanat.

Cititul in palma este o arta straveche ce releva multe despre personalitatea ta. Cu ajutorul acestor linii poti afla cat noroc ai, ce fel de om esti, cu cine te vei casatori si ce destin ai. Cu alte cuvinte, viitorul este… in mainile tale.

2 Comments

2 Comments

  1. vlad

    2016-01-06T17:41:17+02:00 at 2016-01-06T17:41:17+02:00

    sunteti niste prosti

  2. Silvia

    2016-01-07T10:02:33+02:00 at 2016-01-07T10:02:33+02:00

    Prostii..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top