Connect with us

Revistateo.ro

Vezi ce se întâmplă cu organismul tău dacă mănânci POMELO

Detoxifiere

Vezi ce se întâmplă cu organismul tău dacă mănânci POMELO

Vezi ce se întâmplă cu organismul tău dacă mănânci POMELO. Cu toţii am văzut acest fruct în magazin sau la piaţă, dar nu toţi l-am încercat, asta şi pentru că unii nu ştiu cât de benefic este pentru organism.

CITEŞTE ŞI: Vezi ce boli vindecă mirodeniile din bucătărie

Unul dintre motivele pentru care l-am adăuga în coşul de cumpărături este acela că ajută în curele de slăbire, fiind şi un detoxifiant recomandat mai ales primăvara, când vrem să ne curăţăm organismul de toxinele acumulate în timpul iernii.

Specialiştii în nutriţie spun că acest fruct este bogat în vitamine, minerale şi substanţe cu efect antioxidant, acţionând în acelaşi timp ca un energizant natural.

Bogat în vitamina A, C, D şi E, pomelo este foarte recomandat în lupta împotriva asteniei de primăvară şi a stării de oboseală, revigorând întreg corpul.

Beneficiile fructului pomelo nu se opresc aici, căci specialiştii spun că acesta poate preveni infecţiile urinare, datorită conţinutului bogat de vitamine. În plus, acest citric va creşte aciditatea din urină, fapt care va duce la eliminarea bacteriilor din interiorul tractului urinar.

Mai mult, pomelo este indicat şi în boli ale danturii. Consumul lui duce la prevenirea sângerării gingiilor şi protejează rădăcina dinţilor. Pentru că este bogat şi în potasiu, citricul reglează tensiunea arterială, menţinând inima sănătoasă. În plus, acesta poate preveni apariţia crampelor şi a cârceilor, dacă este mâncat în mod regulat.

Cum alegem un fruct proaspăt? Coaja fructului de pomelo nu trebuie să fie moale, ci fără pete şi bine întinsă, iar în momentul în care îl ţineţi în mână el trebuie să fie destul de greu, în comparaţie cu mărimea sa.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top