Connect with us

Revistateo.ro

Vezi ce culori te avantajează, în funcție de tonul pielii

Stiri

Vezi ce culori te avantajează, în funcție de tonul pielii

Nu toate ținutele care stau bine pe prietenele tale te vor avantaja și pe tine. Pe lângă faptul că forma corpului este factorul esențial care determină dacă un outfit este potrivit pentru tine sau nu, culoarile au și ele un rol extrem de important. Există culori care te avantajează mai mult sau mai puțin, în funcșie de tonul pielii tale.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CE NU AR MAI TREBUI SĂ PORȚI DUPĂ VÂRSTA DE 30 DE ANI

Dacă ai pielea deschisă cu subtonuri calde, orice nuanță de maro și verde se potrivește perfect pentru tine. Poți să te pui în valoare și cu tonuri de piersică sau trandafir, însă nu exagera cu acestea. Totodată, dacă ai pieleA deschisă dar cu subtonuri reci, este bine să optezi pentru nuanțe de smarald și roșu. Ar trebui să eviți complet culorile neon și negrul, pentru că acestea nu te vor face decât să pari și mai pală la față.

Ai pielea măslinie? Ești o norocoasă! Poți purta cu încredere aproape orice culoare, căci pe tine te avantajează orice.  Totuși, cel mai bine arăți în nuanțe de roz, portocaliu sau roșu cireașă. Culorile luminoase te vor scoate în evidență și îți vor pune pielea în valoare mai mult ca niciodată.

Dacă ai pielea închisă, vei arăta superb purtând ținute în nuanțe de albastru cobalt, roșu, galben și violet. Ar trebui să stai la distanță de maro și negru. Este o idee bună să eviți argintiul sau albastrul deschis. Nu uita că este important să alegi acele culori în care te simți bine. Accesoriile au un rol extrem de important, căci pot duce absolut orice ținută la un alt nivel. Ține cont de faptul că trebuie întotdeauna să existe un echilibru în outfit-ul tău și nu abuza de culori.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top