Connect with us

Revistateo.ro

Vezi ce bijuterii se poartă anul acesta

Inedit

Vezi ce bijuterii se poartă anul acesta

După cum am observat încă din toamnă, 2015 se anunţa un an al schimbărilor majore în materie de fashion. Podiumurile de prezentare din cele mai mari oraşe ale lumii afişau un trend unic, în care fiecare designer aducea ce avea mai bun, mai excentric şi mai deosebit.

Aşa s-a întâmplat şi în cazul bijuteriilor, care nu mai sunt prezentate ca set (cercei, colier şi inel), ci se merge pe câte o piesă anume, care să nu mai fie purtată alături de celelalte. Cu alte cuvinte, cerceii nu mai merg mână în mână cu un colier sau lanţ de pus la gât, iar inelul nu are nicio treabă cu restul accesoriilor.

Astfel, în 2015 la modă sunt cerceii giganţi ornamentali, denumiţi de creatorii lor “gheaţă curgatoare”. Designerii spun că nu mai ai nevoie şi de alte accesorii, pentru că poboabele pentru urechi vor da ţinutei tale un stil unic, inconfundabil, fără a te încărca prea mult. După cum era de aşteptat, trendul a fost preluat imediat de vedete, care au profitat de fiecare ocazie pentru a-şi etala cerceii alătui de ţinute pe măsură. Accesoriile ideale au fie pietre preţioase sau semi-preţioase, ori componente cât mai colorate, pentru un efect wow. Desigur, cele mai râvnite rămân în continuare acelea cu diamante, dar în absenţa lor poţi opta pentru cerceii în formă de ciorchine de coacăze, flori ori fructe, toate realizate din sticlă. Cerceii aceştia trebuiesc purtaţi la o coafură cu părul scurt sau lung, pentru a evidenţia cât mai mult linia feţei.

cercei

cercei 4

72nd Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Şi colierele rămân în trend, doar că sunt supradimensionate, ajungând chiar până în zona umerilor. Dacă în trecut acestea se purtau cât mai lungi, pentru 2015 designerii recomandă purtarea acelora la baza gâtului. Colierul anului este format din pietre şi mărgele colorate, metale aurii sau modele tribale, pentru ca purtătoarea lui să fie mereu în centrul atenţiei.

colier

colier 4

colier 3

Brăţările supradimensionate sunt şi ele pe val anul acesta. Dacă în trecut mâna era cât mai lejeră, anul acesta ea se recomandă a fi cât mai acoperită. Fie că vorbim despre brătările din metal, ori cele din piele, elementele îndrăzneţe sunt cele care fac diferenţa dintre o ţinută banală şi una memorabilă.

bratara 3

bratara 2

Inelele multiple. Anii trecutţi inelele erau rafinate, demne de purtat de doamnele gingaşe. Anul acesta trendul cunoaşte o schimbare majoră, iar accesoriile pentru degetele mâinilor iau o turnură spectaculoasă. Inele mari, multiple, în culori cât mai puternice, sunt recomandările marilor designeri, care au ajuns la concluzia că moda trebuie să treacă la nivelul următor.

inel 3

inel 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top