Connect with us

Revistateo.ro

Uite cum va fi vremea de 1 mai

Stiri

Vești proaste: Uite cum va fi vremea de 1 mai

Vești proaste: Uite cum va fi vremea de 1 mai:

BANAT. Spre finalul lunii aprilie sunt așteptate temperaturi apropiate de media acestei perioade, cu valori maxime între 19 și 21 de grade, în timp ce minimile vor fi cuprinse între 7 și 9 grade Celsius. Cu toate acestea, probabilitatea de a ploua este destul de mare, astfel că de 1 mai este posibil să vă relaxați în propria locuință și nu la un grătar, în aer liber.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 20-26 aprilie 2015. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA TAUR

CRIȘANA. Se înregistrează un proces de încălzire la final de aprilie, cu valori maxime ce vor atinge 21 de grade și minime de noapte de 8 grade Celsius. În timp ce probabilitatea de precipitaii va fi redusă spre final de lună, între 26 aprilie și 3 mai este posibil să plouă zilnic, iar izolat cantitățile de precipitații să fie chiar însemnate.

TRANSILVANIA. Chiar dacă se vor înregistra anumite oscilații în ceea ce privește temperatura, valorile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cu cât ne apropiem de finalul lunii, cu atât cresc șansele de precipitații, astfel că de 1 mai grătarul se va ține mai degrabă la adăpost decât în aer liber.

MARAMUREȘ. Nici locuitorii din această zonă nu se vor bucura prea mult de soare, chiar dacă temperaturile vor ajunge ușor spre media perioadei. Începutul lunii mai vine cu vești nu tocmai bune de la meteo, astfel că șansele de a ploua de în prima zi sunt foarte mari, motiv pentru care ar trebui să aveți un plan de rezervă, care să vă țină la adăpost.

Vești proaste: Uite cum va fi vremea de 1 mai:

MOLDOVA. Media temperaturilor spre fianlul lunii se va situa în limitele normale, cu valori maxime de 21 de grade și minime de 7-8 grade. În prima zi din mai se vor înregistra și precipitații slabe, la nivel local, astfel că locuitorii de aici au șanse mari de a se bucura de ceva aer liber, mai ales în prima parte a zilei.

DOBROGEA. Procesul de încălzire a vremii va cuprinde și această regiune în următoarele zile, cu o maximă valorică diurnă de 19 grade și una minimă nocturnă de 10 grade Celsius. Se vor înregistra ploi slabe în perioada de mini-concediu, dar șansele de a vă bucura de o vacanță reușită la malul mării sunt destul de mari. Aveți grijă totuși să vă puneți în bagaj și umbrela de ploaie.

OLTENIA. Chiar dacă ultimele zile au fost destul de răcoroase, pentru perioada următoare meteorologii au anunțat un regim termic normal, cu ușoare variații de temperatură. Șansele ca ploaia să vă strice programul de 1 mai sunt destul de mici, chiar dacă sunt anunțate precipitații pe arii restrânse.

LA MUNTE. Spre finalul lunii, regimul termic va fi unul normal pentru zona de munte, cu valori maxime de 12 grade pe timpul zilei și minime de 1-3 grade în timpul nopții. Izolat, vor fi prezente de 1 mai și precipitațiile, în special în timpul zilei, fenomen cât se poate de normal pentru această perioadă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top