Connect with us

Revistateo.ro

Cum să nu te îngrași în minivacanța de 1 Mai

Dieta si Sport

Cum să nu te îngrași în minivacanța de 1 Mai

Urmează 4 zile libere pentru români. Este posibil ca unele persoane să facă anumite excese alimentare. Acestea își pot pune amprenta asupra siluetei. Plus că este posibil ca în urma unui exces alimentar să nu te simți prea bine. Iată cum să nu te îngrași în minivacanța de 1 Mai.

Află cum să nu te îngrași în minivacanța de 1 Mai

1. Mănâncă ceva ușor înainte de a merge la o petrecere. Astfel, la petrecere, nu vei mai mânca foarte mult deoarece apetitul tău nu va mai fi la fel de mare. Poți consuma puțină brânză cu roșie, sau lapte cu cereale.

2. Puțin înseamnă și sănătos. Cum știi cât este bine să mănânci? Încearcă să consumi o cantitatea de mâncare ce ți-ar încăpea în palmele făcute căuș. Aceasta este capacitatea stomacului unui om.

3. Ai grijă cu alcoolul. Este bine să nu consumi mult alcool. Astfel te aisguri că metabolismul tău nu este încetinit de consumul de alcool. Așa nu te vei îngrășa.

CITEȘTE ȘI: Te poți îngrășa într-o zi dacă ai mâncat prea mult?

CITEȘTE ȘI: Cum scapi de grăsimea abdominală simplu și eficient

4. Ai grijă câtă mâncare pui pe farfurie. Este bine să se vadă farfuria de sub mâncare. De asemenea, consumă mai multe fructe și legume și o cantitate mai mică de mâncăruri pline de calorii.

5. Concentrează-te asupra mâncării. Savurează mâncarea încet. Nu te grăbi să termini ce ai pe farfurie. După un sfert de oră, întreabă-te dacă îți mai este sau nu foame. Astfel te vei asigura că nu vei exagera cu mâncarea.

6. Nu este obligatoriu să mănânci tot ce ai pe farfurie. Mănânci doar ce îți place și cât consideri că poți să mănânci. Nu este bine nici pentru sănătatea ta, nici pentru siluetă să mănânci mai mult decât este necesar. Așa că, dacă nu poți, nu mânca totul de pe farfurie.

7. Nu uita să faci sport și în zilele libere. Este distractiv și aduce numeroase beneficii sănătății. Chiar dacă sala de fitness este închisă, poți face sport acasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top