Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Venus lipseste de pe cerul astral tot anul! MARILE BUCURII PE CARE LE ADUCE ACEST EVENIMENT UNIC

Zodiile primesc cea mai buna veste anul acesta. Planeta Venus nu va avea nicio perioada de retrogradare, eveniment unic in ultimii ani astrologici. Vezi ce inseamna asta!

Faptul ca o planeta nu va intra in faza retrograda nici macar o zi este un eveniment demn de mentionat. Cu atat mai mult cu cat vorbim despre Venus, planeta care atunci cand e retrograda ne afecteaza viata amoroasa. Cu alte cuvinte, lipsa lui Venus de pe cerul astral problematic este una de bun augur. Iata in ce fel.

Atunci cand Venus este retrograd, cele mai dezavantajate zodii sunt Balanta si Taur, semne guvernate de acest obiect ceresc. Venus inspira romantism, simtul esteticului, inclinatia spre relatii sociale, atasamentul fata de ceilalti, deci 2016 este un an cand toate aceste calitati vor fi exploatate la maximum.

Printre zodiile cele mai avantajate de lipsa lui Venus din harta retrogradarilor sunt tocmai Balanta si Taurul, doua semne ce vor avea un an amoros fructuos, in ciuda asperitatilor care se anunta din cand in cand. Cea mai buna perioada amoroasa pentru cele doua zodii este toamna.

Miscarea lui Venus aduce prieteni noi pentru Raci, Gemeni si Lei, iar Fecioarele isi consolideaza relatiile pe care le are in acest moment si calatoreste mult. Pestii se imbogatesc spiritual, iar Berbecii reusesc sa devina mai iertatori, mai prezenti in inimile celorlalti, oferind caldura si protectie din belsug.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016. Previziunile evreilor pentru fiecare zodie. CE MARI CUMPENE SE ANUNTA

CITESTE SI: HOROSCOP 2016: Sfaturi pentru fiecare ZODIE

Sagetatorii vor iubi parca mai cu foc, iar Scorpionii reinventeaza tehnici de cucerire, 2016 fiind anul in care vor fi cei mai seducatori.

Capricornii si Leii vor fi ceva mai deschisi la dialogul in doi si asta deoarece conflictele care apar in cuplu ii determina sa fie mai atenti la gesturile pe care le fac fata de persoana iubita si care pot fi daunatoare.

Gemenii vor invata in acest an sa nu mai puna la suflet orice semnal de infidelitate din partea partenerului si, pentru prima oara dupa mult timp, au capacitatea de a visa cu ochii deschisi fara sa sufere foarte mult din aceasta cauza.

Varsatorii vor fi in culmea fericirii si au sanse mari sa se casatoreasca sau sa calatoreasca impreuna cu persoana iubita.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top