Connect with us

Revistateo.ro

Vedetele cu cel mai mare coeficient intelectual

Stiri

Vedetele cu cel mai mare coeficient intelectual

Vedetele cu cel mai mare coeficient intelectual ar putea să surprindă pe oricine prin numele lor. Paris Hilton, de pildă, face parte din cele mai inteligente persoane faimoase de pe planetă, alături de Shakira sau Quentin Tarantino.

Pe scala inteligenței Stanford-Binet, persoanele supradotate intelectual sunt cele care reușesc un scor de minim 130 de puncte la testele de inteligență. În lume există milioane de persoane supradotate din punct de vedere al intelectului, însă majoritatea nu și-au făcut astfel de teste și nu sunt conștiente de capacitățile uluitoare pe care le au.

CITEȘTE ȘI: 7 FANTOME CELEBRE ALE VEDETELOR ȘI POVEȘTILE APARIȚIILOR LOR

Paris Hilton a obținut la testul de măsurare al IQ-ului 135 de puncte, ceea ce o trimite în topul celebrităților super-inteligente din lume. Moștenitoarea lanțului hotelier Hilton îi surprinde pe toți cu acest rezultat, din cauza clișeelor care s-au construit de-a lungul timpului despre ea. O altă personalitate care a obținut un scor uriaș la capitolul inteligență este actrița Nicole Kidman.

Cea mai inteligentă însă dintre femeile celebre este Sharon Stone (foto articol), cu 150 de puncte la testele de măsurare al IQ-ului. Actrița aparține grupului Mensa, o asociație internațională a persoanelor supradotate intelectual. Asociația a strâns 110.000 de minți luminate de pe 5 continente până acum, iar din aceste creiere sclipitoare face parte și actrița americană.

Alte celebrități inteligente sunt: Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Natalie Portman, Quentin Tarantino sau James Woods. Pe listă se mai includ și Shalira (o inteligență puțin peste medie) premierul israelian Benjamin Netanyahu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top