Connect with us

Revistateo.ro

Val de ACCIDENTE pe soselele din tara, pe 25 decembrie

Stiri

Val de ACCIDENTE pe soselele din tara, pe 25 decembrie

Mai multe accidente s-au produs de Craciun pe soselele din Romania. In Pitesti, un accident de circulatie a dus la ranirea a doi copii si la avarierea a cinci masini.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Arges, un tanar de 23 de ani, care conducea un autoturism Volkswagen Bora dinspre Targu din Vale catre zona Podul Viilor, a vrut sa treaca de pe banda unu pe banda a doua a sensului de mers, insa nu s-a asigurat si a lovit doua autoturisme, un BMW si un Ford Fiesta, scrie huff.ro.

Cele trei masini au fost proiectate in alte doua automobile parcate. Doua fetite, cu varsta de 10, respectiv 13 ani, au fost ranite. Una dintre ele are fractura la picior. Soferul este cercetat pentru vatamare corprorala din culpa.

Accident pe DN 1 – patru persoane incarcerate

Un accident s-a petrecut pe DN1, duminica dimineata, la iesirea din Codlea spre Valeni. Patru persoane au ramas incarcerate, dupa ce masina in care se aflau a iesit in decor. Conform reprezentantilor ISU, trei persoane sunt in stop cardio-respirator si li se acorda primul ajutor.

Accident in Constanta – Un tanar este in coma

Un accident grav s-a produs in localitatea Gura Dobrogei din judetul Constanta, chiar in noaptea de Craciun. Trei persoane au fost ranite, dintre care una, un barbat de 21 de ani, se afla in coma.

Doua tinere, ambele de 25 de ani, au suferit rani serioase. Cele trei persoane au fost duse la Spitalul Clinic de Urgenta Constanta.

Citeste si: Accident in SUA: cel putin trei morti si zeci de raniti. Au fost implicate 40 de masini

Politistii de la Serviciul Rutier au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc accidentul.

Accident in judetul Giurgiu

Si in judetul Giurgiu s-a petrecut un accident rutier. O femeie insarcinata si doi copii au fost raniti, dupa ce un sofer nu a adaptat viteza la conditiile de drum.

Citeste si: Giurgiu: Accident in Floresti. Trei persoane au fost ranite

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top