Connect with us

Revistateo.ro

Vacanta in Rate fara Dobanda

Inedit

Vacanta in Rate fara Dobanda

Tot mai multe banci s-au gandit la persoanele ce isi doresc sa mearga in vacanta, dar nu au bani suficienti pentru asta si au creat pachete speciale care le ofera carduri de credit, cu ajutorul carora isi pot plati vacantele in rate fara dobanda.

Iata cateva din bancile care iti pot oferi o vacanta de vis platita in rate.

Banca Transilvania a creat un card special de cumparaturi care ofera clientilor sai 10 rate fara dobanda la platile pentru pachetele turistice oferite de angetiile de turism. Nu trebuie nici macar sa mergeti la banca puteti aplica online. Nici Garanti Bank nu se lasa mai prejos si isi trimite clientii in vacanta cu 10 rate fara dobanda.

BCR si Raiffeisen Bank ofera 4 rate fara dobanda, iar Card Avantaj 6 rate fara dobanda. Pentru a putea aplica la aceste credite aveti nevoie de:
– Adeverinta de salariu TIP (de pe site-ul bancii)
– ACT INDENTITATE

In functie de banca pe care o alegeti puteti beneficia de dobanda avantajoasa chiar si dupa depasirea perioadei de gratie.

1 Comment

1 Comment

  1. Gamarcimar

    2014-07-22T17:50:27+03:00 at 2014-07-22T17:50:27+03:00

    POATE NU ATI FOST ATENT!!!Ati vazut domnule Adrian Varuko la ce rpreturi sunt aceste vacante??? Daca o rata este minim 5 milioane vechi pe luna?Oare cat costa o vacanta,un sejur…deci nu-i deloc fara dobanda,este o mica-mare smecherie…Dobanda,costurile bancii sunt in pretul vacantei…Offf,cat ne mai lasam pacaliti?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top