Connect with us

Revistateo.ro

Utilizarea acestui produs de frumusete a paralizat-o

Machiaj

Utilizarea acestui produs de frumusete a paralizat-o

Utilizarea acestui banal produs de frumusete a lasat o pentru totdeauna intr-un scaun cu rotile. Iata ce greseala majora a facut aceasta femeie!

Igiena fiecarui produs de frumusete este extrem de importanta. De aceea toate pensulele, buretii de machiaj si ustensilele pe care le folosesti de fiecare data cand te infrumusetezi trebuie curatate foarte riguros. Din pacate aceasta femeie a fost delasatoare si s-a ales cu o trauma pe viata.

Jo Gilchrist este o tanara mamica din Australia care poate spune cu mana pe inima ca utilizarea necorespunzatoare a oricarui produs de frumusete ne poate costa sanatatea. Din nefericire ea a facut greseala sa foloseasca o pensula de machiaj a prietenei sale, pentru a-si ascunde un mic cos. Jo s-a infectat rapid si in momentul in care infectia s-a raspandit la nivelul coloanei vertebrale, femeia a avut dureri groaznice de spate. „Era o durere mai crunta decat cea din momentul nasterii. Am crezut ca voi muri.”, a declarat pentru Warwick Daily News.

CITESTE SI: CUM SA OBTII UN LOOK PIN UP

CITESTE SI: CUM ITI DAI SEAMA CA UN PRODUS DE MAKE UP ESTE EXPIRAT

Doctorii s-au zbatut foarte mult sa gaseasca un diagnostic, iar in tot acest timp Jo incepea sa isi piarda simturile. Nu isi mai simtea picioarele si avea o stare generala foarte proasta. Intr-un final diagnosticul a fost infectie cu MRSA (Methicillin-resistent Staphylococcus aureus).

Acest tip de infectie este extrem de rezistenta la antibiotice si din pacate, pana a fost depistata partea inferioara a corpului ii fusese deja afectata. Jo Gilchrist a ramas paralizata intr-un scuan cu rotile in urma utilizarii necorezpunzatoare a unui produs de frumusete absolut banal. Neatentia a costat-o mult, iar aceasta este o lectie pentru toate femeiele!

Sursa foto: bestonlinesamples.com

1 Comment

1 Comment

  1. Daniela

    2016-05-03T20:37:15+03:00 at 2016-05-03T20:37:15+03:00

    Ma îndoiesc ca ceea ce i s-a întâmplat acelei doamne provine de la utilizarea pensulei de machiaj a altei persoane. Stafilococul auriu este prezent în corpul uman, deci îl avem multi dintre noi, dar „îsi face de cap” în organisme lipsite de aparare, cu sistemul imun deficitar. Fiul meu a trecut prin asa ceva, stafilococul localizându-se, de asemenea, pe coloana vertrebrala (cea mai frecventa localizare, datorita vascularizatiei bogate). În mod normal, infectia este depistata la timp, mai ales când este vizibila pe suprafata pielii… în cazul de fata, acel cos problematic. Presupun ca femeia respectiva nu a dat nicio atentie infectiei, nu s-a prezentat la doctor, nu a facut nimic timp îndelungat, pentru a ajunge la o asa drama. N-as crede ca medicii din Australia, care se confrunta zi de zi cu situatii mult mai dificile decât tratarea unei infectii cu stafilococ, nu ar fi fost în stare sa-l despisteze si sa-l anihileze la timp. Concluzia, cu tot respectul si admiratia pentru Teo, este ca articolul induce realmente în eroare si, culmea, gaseste si atât de multe persoane care sa-l distribuie, fara sa aiba curiozitatea sa se informeze câtusi de putin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top