Connect with us

Revistateo.ro

Urmeaza aceste sfaturi in fiecare dimineata si vei arata mult mai bine!

Stiri

Urmeaza aceste sfaturi in fiecare dimineata si vei arata mult mai bine!

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa arati si sa te simti mai bine, de la o zi la alta! Urmeaza-le in fiecare dimineata!

1. Consuma proteine la micul dejun. Ouale si iaurtul cu putina grasime sunt variante ideale pentru micul dejun. Te ajuta sa pierzi in greutate, iar aspectul pielii tale se va imbunatati vizibil. Cercetarile arata ca proteina din albusul de ou si iaurtul grecesc sunt cele mai bune alegeri.

CITESTE SI: 6 TRUCURI DE MACHIAJ INCREDIBILE PENTRU TENUL ACNEIC

2. Foloseste in fiecare dimineata o crema cu SPF. Factorul de protectie este extrem de important pe tot parcursul anului. Astfel tii ridurile la distanta si te protejezi de efectele nocive ale radicalilor liberi. Totodata, previi cancerul de piele si alte boli grave care te-ar putea afecta atunci cand te expui la soare.

3. Opteaza pentru un ser facial. Serul este mai concentrat decat crema de fata si are menirea de a hrani in profunzime si de a combate actiunea radicalilor liberi. Astfel previi aparitia ridurilor si a petelor si poti chiar sa combati cosurile sau alte probleme de acest gen cu care te confrunti.

4. Fa antrenament dimineata. Antrenamentul fizic imbunatateste circulatia, te ajuta sa pierzi in greutate si amelioreaza probleme de sanatate. Totodata imbunatateste conditia pielii si da stralucire tenului. Specialistii recomanda ca antrenamentele fizice sa fie facute dimineata, cand organismul este odihnit.

5. Racoreste-ti tenul cu un spray cu apa termala. Apa termala are numeroase beneficii. Calmeaza pielea iritata, ingijeste in mod corespunzator pielea sensibila si reimprospateaza tenul. Este potrivita pentru orice tip de piele si nu trebuie sa lipseasca din rutina ta de dimineata.

Sursa foto:hrelate.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top