Connect with us

Revistateo.ro

Un politist a intrat intr-o casa abandonata si a descoperit ceva ce nu i-a venit sa creada

Inedit

Un politist a intrat intr-o casa abandonata si a descoperit ceva ce nu i-a venit sa creada

Un agent de politie din Florida facea o razie intr-un cartier si, la un moment dat, i-a atras atentia o casa abandonata. O casa pe langa care, culmea, a trecut de multe ori.

Inainte sa ajunga in cartierul cu pricina, politistul a primit un telefon de la un vecin. Si-a luat masuri de securitate pentru a evita orice posibila tragedie, mai ales ca in ultima vreme s-a confruntat cu multi dementi care sunau si planuiau atacuri armate.

Politistul a fost sunat de un un barbat care i-a spus ca in casa abandonata ce se afla la cateva sute de metri de el traieste cineva. Locuinta era prafuita, iar buruienile se intindeau pe tot gardul. Multi ar fi zis ca vecinul delireaza, mai ales ca a spus ca a vazut chipul unei fetite in geam.

Mark Holste, unul din cei mai buni agenti de politie din Florida, care a lucrat la multe anchete ale FBI-ului, a ajuns la fata locului sa vada ce e mit si ce e realitate in legatura cu casa abandonata.

Denuntul vecinului i-a ridicat cateva semne de intrebari. In doi ani de zile de cand locuia acolo nu a observat nimic suspect la locuinta respectiva.

un-politist-a-intrat-intr-o-casa-abandonata-si-a-descoperit-ceva-ce-nu-i-a-venit-sa-creada-1

Agentul a batut de cateva ori la usa si, dupa mai multe insistente, exact cand voia sa plece, a auzit niste zgomote care veneau din interiorul casei. A daramat poarta case si a intrat inauntru sa vada ce se intampla mai exact.

Nici nu bine a intrat inauntru ca ii venea sa iasa: in casa dainuia un miros de gunoi extrem de puternic. A ajuns intr-o camera unde era plin de excremente. Cand a intrat in camera de unde veneau sunetele, politistul a inceput sa planga.

Inauntru traia o fetita de 6 ani, fara haine, aruncata undeva in coltul camerei. Fetita nu putea sa umble si parea ca traia acolo dintotdeauna. Cand a inceput sa-i vorbeasca, fetita scotea niste sunete ciudate, ca si cum ar fi un animal. Era intr-o stare deplorabila.

Politistul a aflat ca micuta nu mancase de cateva zile bune. Lui Mark nu ii venea sa creada cata cruzime poate exista sa tratezi in halul acesta un copil, o fiinta umana. Parintii au devenit principalii suspecti pentru situatia in care se afla fetita. Politistul a decis sa o adopte pe micuta, sa ii schimbe viata. Mark considera ca merita aceasta sansa si era prea impresionat sa o lase in grija statului.

CITESTE SI: A pus o camera de supraveghere in dormitorul copilului. A doua zi, a chemat preotul

In fond, politistul nu avea nicio obligatie fata de fetita, insa emotiile l-au cuprins si a uitat de meseria lui. Si-a dat seama ca, dincolo de sarcina sa de a face justitie, e important sa fii om inainte de toate. Astazi, fetita este destul de mare si ii datoreaza viata agentului. Iata ca oamenii legii au un suflet urias!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top