Connect with us

Revistateo.ro

Un medic i-a cerut bani unei fete de clasa a VIII-a pentru avort

Stiri

Un medic i-a cerut bani unei fete de clasa a VIII-a pentru avort

Presa centrala relateaza un caz incredibil din tara noastra. O tanara de clasa a VIII-a s-a dus sa faca avort, iar medicul i-a cerut bani in schimb.

Conform ziarului Adevarul, un medic ginecolog de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui a cerut 700 de lei unei eleve de clasa a VIII-a, gravida in trei luni. Aceasta a mers sa faca intreruperea de sarcina fara ca parintii sa stie.

A gasit un alt doctor

Intrucat suma era prea mare, fata a fost insotita de mama ei si a reusit sa faca chiuretajul la jumatate de pret, la un alt doctor.

Informatia despre acest caz a aparut recent odata cu procesul desfasurat la Tribunalul Vaslui. Trei medici ginecologi de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui sunt judecati pentru fapte de coruptie, fals si sustragere de inscrisuri oficiale.

Mama fetei nu a dorit sa vorbeasca despre cum a ajuns fata ei sa isi inceapa viata sexuala la o varsta atat de mica. Interceptarile din acest dosar au devenit publice la scurt timp dupa ce acest caz a iesit la iveala.

Raport ingrijorator despre mamele tinere din Romania

Romania este pe primul loc in topul european al mamelor tinere, cu o proportie de 10,6% din numarul de nasteri. Datele sunt cele stranse pana in anul 2010, iar in ultimii 6 ani, numarul unor astfel de nasteri a crescut destul de mult.

CITESTE SI: Povestea unei femei care a facut 4 avorturi

Datele au fost oferite cu ocazia Zilei Mondiale a Populatiei, in anul 2013. Tot mai multe tinere din tara noastra isi incep viata sexuala la varste mici. Acesta e un semnal de alarma cu privire la educatia primita in familie si la scoala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top