Connect with us

Revistateo.ro

O tanara de 18 ani a trecut printr-un avort. Dupa 10 zile, medicii i-au spus asta

Inedit

O tanara de 18 ani a trecut printr-un avort. Dupa 10 zile, medicii i-au spus asta

Miracolele exista, iar Dumnezeu ni le scoate in cale atunci cand nu ne asteptam, atunci cand il suparam sau cand, din frica, facem anumite lucruri. Exista si oameni care sustin ca miracolele sunt produsul imaginatiei bogate a oamenilor, insa povestea de mai jos te va face sa crezi ca anumite lucruri nu se petrec intamplator.

La doar 18 ani, pe punctul de a intra la facultate, cu o deceptie in dragoste la bord, Mariana se simtea rau, iar prietenele ii recomandau sa isi faca un test de sarcina. Rezultatul a iesit pozitiv, iar tanara nu era pregatita ca viata ei sa ia o astfel de turnura: voia sa studieze, sa isi construiasca o cariera si abia pe la 25 de ani sa faca un copil.

„Ce vor spune colegele mele de facultate? Ce vor spune parintii, care au investit in viitorul meu? Imi era greu sa iau decizia asta, asa ca am ales sa avortez”, spune tanara. Mariana s-a intalnit cu 3 prietene bune si le-a spus de intentia ei. Fetele, de aceeasi varsta cu ea, au sustinut-o si i-au spus ca o vor acoperi daca mama ei va banui ceva.

Mariana a luat pastilele si s-a asezat pe fotoliu, acasa la una dintre prietene. Dupa 5 ore, a inceput sa simta dureri puternice si incepea sa sangereze abundent. Prietenele au insotit-o la baie si erau panicate: se simteau complice la o crima, iar cand au vazut fata palida a Marianei isi faceau procese de constiinta.

Nu au chemat medicul sperand ca tanara isi va reveni. Intr-un final, Mariana a luat un taxi si a mers acasa avand dureri abdominale insuportabile. S-a prefacut in fata mamei sale ca e totul in regula, insa intuitia unei mame nu da gres niciodata. Elvira, mama Marianei, stia ca se intampla ceva cu fetita ei. A intrat in camera ei si a vazut patul plin de sange. Speriata de moarte, Mariana i-a spus totul mamei sale.

Cele doua au mers de urgenta la medic, iar acestia i-au spus ca nu mai are niciun copil in burtica.

Dupa 10 zile de la avort, tanara a inceput sa aiba din nou greturi si a mers la ginecolog. Medicii erau socati: in burtica Marianei o inimioara batea neintrerupt. Atunci fata a aflat ca era insarcinata cu gemeni, iar in timpul avortului a murit doar unul dintre copii.

Medicii i-au spus fetei ca sarcina ei are riscuri uriase, insa, in final, a nascut un baietel perfect sanatos. Fata are acum 20 de ani si spune ca a fost un semn de la Dumnezeu ca nu trebuia sa avorteze atunci. Se declara cea mai fericita mama din lume si reuseste sa isi imparta viata intre studii si familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top