Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Un ingredient din bucătăria ta tratează arsurile solare! Vezi cum funcționează!

Știai că în bucătăria ta se află un aliat de nădejde cu ajutorul căruia poți combate arsurile solare? Descoperă tratamentul revoluționar doar deschizând dulăpiorul din bucătărie!

Pentru a evita arsurile solare, indiferent de timpul în care te expui la soare, este esențial să îți protejezi pielea cu cremele speciale anti-bronz. De asemenea, nu te expune la soare în intervalul 12-18, mai ales acum, în luna iulie.

CITEȘTE ȘI: ARSURI SOLARE SAU ARTĂ PE PIELE? IMAGINI-ȘOC!
În cazul în care te-ai pricopsit cu arsurile solare pe spate și umeri, deschide ușa dulăpiorului din bucătărie și scoate plicul cu bicarbonat de sodiu. Amestecă trei linguri de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă (300 ml) și extinde această ”licoare” peste zona afectată de soare, în mod suav.

Lasă bicarbonatul de sodiu să acționeze timp de 15 minute și apoi clătește-ți zona cu arsuri cu apă rece. Repetă acest procedeu de trei ori pe zi, mai ales în zilele în care afară sunt peste 30 de grade. Bicarbonatul are proprietăți antiseptice care vindecă rănile și roșeața provocată de razele solare.

De asemenea, poți încerca și o altă variantă cu bicarbonat de sodiu, tot împotriva arsurilor solare: amestecă 3 lingurițe de bicarbonat de sodiu cu 350 ml de sos de roșii ținut la rece și cu 100 ml de apă. Aplică-l în zonele cu probleme, mai ales dacă în urma pârjolelii notezi faptul că îți vine pielea jos. Acest tratament ajută la regenerarea pielii și calmează durerile provocate de arsuri.

Sursa foto: que.es

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top