Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Un inger mi s-a aratat pe drum si mi-a zis: „Fugi cat poti de tare!”. Astazi eram deja moarta daca nu il ascultam

Laura este o tanara de 26 de ani dintr-o comuna damboviteana iar experienta pe care ne-a impartasit-o este una cutremuratoare.

„Eram pe drumul din satul meu, pe la 10 seara si duceam niste mancare la copilasul meu dupa o zi de munca obositoare. Cel mai scurt drum de la serviciu pana acasa era pe un dig, un kilometru si ceva e destul de pustiu, dar eu nu sunt sperioasa de fel, pentru ca am mers de mai multe ori pe aceeasi carare si nu am patit nimic.

Cand incep se urc digul vad asa, in departare, ca o sfera luminoasa puternica. Am zis ca e luna mai stralucitoare in noaptea asta. Chiar m-am bucurat ca am lumina si nu trebuie sa folosesc lanterna caci in zona asta nu exista iluminare publica. Apoi am tot continuat sa merg si lumina aia era tot mai puternica. Am inceput sa ma sperii nitel si am scapat din mana sacosa in care aveam painea, niste pateuri si ceva chips-uri pentru copilas. Credeam ca vad un inger dar am zis ca nu mai vad bine de la oboseala de la munca.

Aud deodata o voce cristalina care zicea ‘Fugi, fugi cat de tare poti’. Apoi am strigat daca e cineva dupa dig sau in ceva tufis, m-am speriat sa nu fie vreo lighioana, desi aici langa sat nici macar vulpi nu avem. Apoi vocea respectiva repeta ‘Fugi cat poti de tare!’. Am inceput sa fug si am uitat de sacosa, cand, la cateva secunde m-am intors inapoi sa iau plasa. In spatele meu era o gasca de betivi care strigau dupa mine tot felul de lucruri urate. Sacosa era desfacuta si incepusera sa cotrobaiasca poate ca vor gasi bani sau bautura.

CITESTE SI: S-a rugat la Arsenie Boca si s-a produs MIRACOLUL! Prin situatia asta trec sute de mii de romani!

Erau vreo patru barbati dar nu am reusit sa le vad fetele din cauza intunericului. Apoi am inteles mesajul si am gonit atat de tare ca nu m-am oprit pana in poarta casei. Copilasul meu plangea foarte tare iar mama m-a intrebat de ce am intarziat. I-am zis ce am patit si mamuca mea isi facea cruci.

CITESTE SI: Mama careia medicii i-au spus ca fiul ei este un fetus neviabil a avut parte de un miracol

inger - 13082015 - 3

Cand m-am pus in pat, noaptea, am visat un inger care mi-a multumit ca l-am ascultat. M-am trezit brusc din somn si apoi am inteles totul: Dumnezeu m-a salvat din calea acelor betivani. A doua zi am aflat ca doi dintre ei tocmai au iesit din inchisoare, unde au stat pentru viol si crima si politia ii cauta din nou”, isi incheie Laura povestea tulburatoare.

Tu crezi in puterea dumnezeiasca? Ce parere ai despre povestea Laurei, care a fost salvata de un inger?

Sursa foto: thewellbeingclinic.ie, cauldronsandcupcakes.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top