Connect with us

Revistateo.ro

copil

Stiri

Un copil de 7 ani si-a implorat doctorii sa-l lase sa moara. Motivul te va umple de lacrimi!

Chen Xiaotian era doar un copil de 5 ani cand a fost diagnosticat cu o tumora maligna pe creier. Afla mai departe de ce a vrut acesta sa moara.

CITESTE SI:Şi-a ţinut copilul mort la piept, timp de două ore. Ce s-a întâmplat apoi depăşeşte graniţele ştiinţei!

Inca de mic, baiatul a trait prin spitale, alaturi de mama sa, Zhou Lu, care a avut grija de el si i-a oferit tot sprijinul. Cu toate acestea, lucrurile au luat o turnura neasteptata in momentul in care femeia a descoperit ca are o boala la rinichi.

copil 3

Astfel, si mama si copilul au stat internati vreme indelungata si amandoi primeau tratament. Cu toate acestea, ei au avut ocazia sa stea intr-o singura rezerva a spitalului unde erau internati si in timp ce Zhou Lu avea nevoie de dializa, Chen trebuia supravegheat in permanenta.

copil 6

La un moment dat, doctorii au crezut ca tumora lui Chen s-a diminuat, insa cancerul a revenit si mai puternic. In cele din urma, baietelul a ramas orb si paralizat, dar mama sa nu si-a pierdut niciodata speranta ca fiul ei se va face bine.

Cu toate acestea, Zhou avea problemele ei de sanatate si rinichii o lasau pe zi ce trece. Intr-un final, medicii i-au spus ca singura sansa la viata o mai reprezinta un transplant.

copil 5

In acele momente, doctorii au vorbit cu mama lui Zhou. „Mi-au spus ca nepotul meu nu va supravietui, dar ca rinichii lui ar putea sa o ajute pe mama lui, iar restul organelor ar putea salva alte vieti”.

Cu toate acestea, Zhou nici nu a vrut sa auda de asa ceva. „Ea nu a vrut sa auda nimic de asta si a refuzat categoric”, a mai spus mama femeii ce statea pe patul de spital, alaturi de fiul paralizat.

Insa, cand baiatul de 7 ani a auzit de situatia mamei sale, acesta si-a implorat mama sa accepte transplantul de rinichi. „Mama, vreau sa iti salvez viata”, i-a spus micutul celei care i-a dat viata.

Dupa mai multe discutii, Zhou a acceptat, cu inima franta, ajutorul fiului sau. Singura consolare pe care o mai avea acum era aceea ca baietelul ei va fi o parte din ea pentru totdeauna.

La doar cateva zile, Chen a intrat in moarte clinica, iar medicii l-au dus de urgenta in sala de operatii pentru a-i fi prelevate organele vitale. Inainte de operatie, doctorii au tinut sa pastreze un moment de reculegere in onoarea micului salvator.

copil 7

copil 4
Ca prin minune, rinichii au fost compatibili cu Zhou, astfel ca, la scurt timp dupa transplant, aceasta s-a refacut in mod uimitor.

Femeia nu a fost singura care a primit o noua sansa la viata datorita lui Chen. Inca o femeie de 21 de ani a primit celalalt rinichi, iar ficatul a salvat de la moarte o alta de doar 21 de ani. Astfel, trei vieti au fost salvate datorita micutului inger cu o inima mare.

copil 8

Sursa foto http://practicallyviral.com/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top