Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Un bebeluș a venit pe lume cu rănile lui Hristos. Ce s-a întâmplat după ce s-a născut

Un bebeluș a venit pe lume cu semnele care imită 1 la 1 rănile lui Hristos. Acest caz a făcut mare vâlvă în lume, iar ce s-a întâmplat imediat după ce s-a născut a devenit subiect de dezbateri în presă.

Bebelușul care s-a născut cu semnele lui Hristos

Bebelușul cu semnele lui Hristos a venit pe lume în Filipine, iar mulți, inclusiv preoți, caută o explicație convingătoare pentru nașterea sa.

Băiețelul a fost botezat cu numele Jejomar Castillo. La scurt timp după ce a venit pe lume, pe corpul bebelușului au apărut semnele lui Hristos. Avea semnele de răstignire pe frunte (cauzate de coroana de spini) în palme și picioare (semne care amintesc de cuiele bătute pe cruce).

Cei mai temători spun că nașterea acestui micuț cu semnele respective ar anunța Apocalipsa, că însuși Dumnezeu l-ar fi trimis pe Pământ ca să ne amintească de mântuirea sufletelor noastre.

CITEȘTE ȘI: S-a nascut de doua ori! Vezi ce a patit acest bebelus – un caz care se intampla la 40.000 de nasteri!

CITESTE SI: Un bebeluș merge la câteva minute după ce s-a născut

La scurt timp după ce s-a născut, medicii i-au făcut o serie de analize. Verdictul lor era cel așteptat de lumea științifică: micuțul s-a ales cu o boală a pielii extrem de rară.

Familia se roagă neîncetat din acel moment pentru sănătatea băiețelului, pe care mulți îl privesc ciudat. Acest bebeluș, spun unii, va avea un viitor destul de dificil.

1 Comment

1 Comment

  1. Scepticism major

    2017-07-23T12:45:42+03:00 at 2017-07-23T12:45:42+03:00

    cestire falsa de tot ***

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top