Connect with us

Revistateo.ro

Un barbat nevazator si surd si-a recapatat vederea si auzul dupa ce a fost lovit de fulger. cum a fost posibil sa se intample asta?

Inedit

Un barbat nevazator si surd si-a recapatat vederea si auzul dupa ce a fost lovit de fulger

Un accident care ar fi putut fi mortal, i-a schimbat viata unui barbat. In anul 1980, Edwin Robinson din Falmouth, Maine locuia impreuna cu sotia lui. Treceau printr-o perioada mai putin placuta. Timp de aproximativ noua ani, barbatul a fost nevazator si surd. Isi pierduse auzul si vederea in urma unui accident. Si, paradoxal, tot un accident i le-a redat, dupa ce a fost lovit de fulger.

Fulgerul i-a redat vederea si auzul unui barbat

Intr-o zi ca oricare alta, batrbatul in varsta de 62 de ani se afla afara cand a inceput o furtuna. A fost lovit de fulger si a avut parte de surpriza vietii lui. Edwin Robinson avea un pui de gaina, pe care il numise Took Took. In ziua in care a avut loc incidentul, barbatul era afara, avand grija de pui. Poate a fost mana divinitatii, pot crede unii. La un moment dat, s-a dezlantuit furtuna. Pentru ca nu se putea intoarce in casa, a decis sa se adaposteasca sub un copac. Ceea ce a urmat pare incredibil.

CITESTE SI: A nascut 69 de copii. Cum a fost posibil

Pentru ca nu vedea, barbatul se folosea de un baston din aluminiu. Fara indoiala, atat copacul, cat si bastonul au fost cele care au atras fulgerul in timpul furtunii. Urmarile sunt usor de ghicit. Sau, cel putin, o parte. Barbatul a fost lovit de fuleger si a cazut la pamant. Si-a pierdut cunostinta timp de 20 de minute. Dupa ce s-a trezit, a reusit cumva sa se intoarca acasa, unde s-a odihnit si si-a recapatat puterile. Dupa un timp, Edwin a constatat ca poate sa vada din nou. Iar vederea lui nu era incetosata, ci la fel ca inainte de accidentul suferit cu ani in urma. Si, mai mult decat atat, putea sa auda iar. Dar acestea nu au fost singurele schimbari ce au avut loc in viata lui dupa accidentul din timpul furtunii.

Barbatul a observat ca, dupa 35 de ani in care a fost chel, parul a inceput sa-i creasca din nou. Este o poveste incredibila si nimeni nu poate explica de ce sau cum s-a putut intampla asta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top