Connect with us

Revistateo.ro

Un barbat gras a platit doua bilete de avion din cauza greutatii sale. Ce raspuns le-a dat tuturor companiilor aeronautice - FOTO

Inedit

Un barbat gras a platit doua bilete de avion din cauza greutatii sale. Ce raspuns le-a dat tuturor companiilor aeronautice – FOTO

Ross, un barbat in varsta de 39 de ani din Statele Unite ale Americii, a trecut prin rusinea vietii sale. Faptul ca este gras i-a adus un pret dublu la biletele de avion, acesta fiind nevoit sa calatoreasca foarte des din cauza meseriei sale.

O companie aeronautica l-a obligat pe barbat sa plateasca doua bilete de avion deoarece purta talia XXXXL, adica ocupa doua scaune si jumatate din avion. Ross consuma 15.000 de calorii pe zi, in sase mese. Riscul de a face infarct era la fiecare inghititura in plus de mancare.

Dieta proasta a fost insotita de consumul de alcool, exces de tigari, iar Ross nu isi putea trai viata pentru ca toate femeile il refuzau.

Acesta nu a facut sex cu nicio femeie vreme de 6 ani! De altfel, un studiu realizat de American Psychological Association sustine ca emotionalul intervine foarte mult in cresterea in greutate, dar ajuta si la slabit.

Nutritionistul Mihaela Bilic critica slabitul prin efort fizic intens

Este considerat CEL MAI EFICIENT regim de slabit in 2016

‘Incidentul’ cu biletul de avion l-a facut pe tanarul Ross sa renunta, rand pe rand, la tigari, alcool si sa consume doar 2.500 de calorii (cu 12.500 de calorii mai putin). Acesta a reusit ‘sa se puna pe picioare’ intr-un singur an, noteaza upsocl.com.

Un-barbat-gras-a-platit-doua-bilete-de-avion-din-cauza-greutatii-sale.-Ce-raspuns-le-a-dat-tuturor-companiilor-aeronautice---FOTO-1

Fotografiile postate pe retelele de socializare cu noul sau trup este raspunsul pe care Ross il da astazi acelei companii aviatice care l-a obligat sa plateasca doua bilete pentru ca era obez.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top