Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

ULTIMA ORĂ – Reacție TRANȘANTĂ: GISELE BUNDCHEN NU SE RETRAGE!

Pe 17 martie vă anunțam că Gisele Bundchen nu va mai defila pe podiumuri urmând a se retrage după 20 de ani de carieră, așa cum au scris ziarele braziliene, preluate mai apoi de toată lumea, inclusiv de agențiile de știri. A fost nevoie să treacă 3 zile pentru ca tot ceea ce știam despre retragerea lui Gisele Bundchen să fie dat peste cap, și asta din cauza unei proaste traduceri care s-a strecurat în presa internațională.

Revistele de modă au tratat cu mare suspiciune subiectul retragerii modelului brazilian de pe pasarelă, astfel că, revista Vogue vine cu adevărul despre retragerea celui mai bine plătit fotomodel din istorie. Agenția IMG clarifică faptul că Gisele Bundchen nu se pensionează iar cuvântul ”retragere” este cam dur pentru realitatea exactă prost reflectată de mass-media.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI IMPORTANTE DEFILĂRI ALE LUI GISELE BUNDCHEN, ÎN IMAGINI

Agenția de modă a lui Gisele Bundchen susține că vedeta va selecta mai mult decât până acum aparițiile pe podium, însă nu este vorba nicidecum de o retragere definitivă, existând numeroase proiecte de viitor în care Gisele este cooptată și după data de 22 aprilie, când ar avea loc presupusa retragere a modelului la Sao Paulo Fashion Week, în Brazilia.

Până în clipa de față, Gisele Bundchen nu a făcut nicio declarație care să confirme sau să infirme retragerea din lumea modei, fapt care lasă povestea suspendată în aer. Crezi că totul este doar o strategie de marketing pentru a ridica cota de piață a manechinului sau chiar este vorba de o retragere din lumina reflectoarelor?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top