Connect with us

Revistateo.ro

Uleiul care distruge orice tumora in 90 de zile

Stiri

Uleiul care distruge orice tumora in 90 de zile!

Un barbat care a suferit de cancer de piele metastatic este cel care a gandit uleiul care distruge orice tumora in 90 de zile si se lauda ca a salvat pana acum 5.000 de pacienti.

Rick Simpson este barbatul care ar putea revolutiona lumea medicala, dupa ce acesta a spus ca a gasit solutia pentru vindecarea cancerului. Acesta vorbeste si din experienta personala si spune ca s-a vindecat singur de cancer de piele in anul 2003.

Barbatul spune ca tratamentul sau este pe baza de cannabis sativa, din care a extras un ulei special si, cu toate ca s-a lovit de criticile aduse de autoritatile canadiene, dar si de cele din partea unor companii farmaceutice, este convins ca solutia sa functioneaza.

Rick Simpson a declarat ca pana acum a reusit sa vindece un numar de 5.000 de pacienti gratis si este de parere ca orice boala are si un tratament. Drept urmare, omul a adaugat ca uleiul sau poate sa vindece nu doar toate tipurile de cancer, ci si alte boli considerate pana acum ca fiind incurabile.

CITESTE SI: Cancerul de piele nu afectează doar epiderma! Iată 6 lucruri nebănuite despre această boală!

CITESTE SI: Samburii de caise pot distruge celulele canceroase. Iata cum este posibil!

Din spusele lui, barbatul ar fi tratat o serie de pacienti cu diagnosticuri diferite, de la SIDA, artrita, cancer, diabet, scleroza multipla, leucemie, psoriazis, polipi tumorali si altele, iar ratele de succes au fost direct proportionale cu gradul de boala al pacientilor.

„Vreau ca toata lumea sa fie constienta de faptul ca ne putem vindeca de orice boala”, a afirmat Simpson, cel care a creat uleiul care distruge orice tumora in 90 de zile.

Cu toate acestea, folosirea in exces a uleiului de cannabis duce la reactii adverse, la fel ca in cazul medicamentelor deja existente pe piata.

Rezultatele aparent incredibile ale uleiului de cannabis au fost verificate printr-un studiu al Asociatiei internationale pentru varietate in abordarile medicinale (IMVA) din Spania.

Sursa foto ocgreenrelief.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top