Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Uite DE CE NU ITI AJUNG BANII, in functie de zodie

Administrarea banilor nu e deloc o treaba usoara iar asta o stim cu totii atunci cand ziua salariului pare atat de indepartata!

Uite de ce nu iti ajung banii, in functie de zodie:

ZODIILE CARE CHELTUIE PE LUCRURI DE CARE NU AU NEVOIE:

1. Gemeni – Iti place sa arunci cu banii in stanga si in dreapta, sa fie! Chiar daca arunci 80% din mancarea din frigider, nu iti poti imagina sa nu ai masa imbelsugata, ba chiar esti deprimat daca nu le oferi oaspetilor tai de la cea mai banala leguma la caviar si fructe de mare.

CITESTE SI: Astrologia vedica, PREVIZIUNI pentru TOAMNA 2015: 4 zodii TREBUIE sa ia DECIZII CRUCIALE!

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

2. Sagetator – Tu iti cumperi haine doar pentru ca iti place cum arata pe manechinul din vitrina. Pe urma, te plangi ca nu mai ai detergent de spalat vase si il iei tocmai pe cel mai scump.

3. Varsator – La tine lucrurile stau altfel. Nu ai bani de hrana sau alte lucruri mai urgente dar iti cumperi gadgeturi noi, tablouri, carti si alte obiecte de arta despre care vei ajunge tarziu la concluzia ca nu iti tin de foame.

4. Leu – Esti extrem de cheltuitor. Arunci cu banii ca la lautari mai ales atunci cand vine vorba de vicii si capricii de tot felul.

ZODIILE CARE INVESTESC PROST:

1. Berbec – Crezi ca daca bagi banii intr-un proiect, vor iesi dublu, insa nu misti un deget pentru a-i inmulti. Destul de rau!

2. Rac – Nici tu nu ai o perspectiva ceva mai buna in privinta investitiilor. Faci tot posibilul sa iti scoti leafa din proiecte care mai de care mai pompoase dar niciodata nu te apuci de un studiu de fezabilitate serios.

3. Pesti – Ai aceeasi problema ca si Berbecii. Pompezi bani in proiecte si apoi astepti sa iti cada din cer inmultit.

ZODIILE CARE STRANG BANI SI SE TREZESC MEREU FARA EI:

1. Fecioara – Esti foarte strangaret de fel si iti place sa ai mereu bani pusi deoparte. Toate bune si frumoase pana in ziua in care ti s-a casunat pe ceva si spargi economiile.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege CULOAREA PREFERATA din imagine si vezi cum iti defineste PERSONALITATEA!

CITESTE SI: TOP 3 zodii cu SIMTUL UMORULUI! Razi pe burta la glumele lor!

2. Balanta – Iti place sa ai bani la tine, pentru orice eventualitate. Atunci cand observi ca nu apare nimic urgent, te atingi de ei, doar ca… ghinion! A doua zi te trezesti cu o buba financiara pe cap!

ZODIILE CARE PUR SI SIMPLU ARUNCA BANII IN AER:

1. Taur – Vezi ceva ce-ti place, e al tau! Cea mai scumpa bautura de pe raft? Pentru mine!

2. Capricorn – Nu iti pasa de ce zic ceilalti, tu vrei tot ce e mai scump si te uiti urat daca ceilalti nu si le permit!

3. Scorpion – Te-ai distra toata ziua. Nu te gandesti la facturile care stau doldora pe dulap sau la frigiderul mai mult gol decat plin.

Sursa foto: youqueen.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top