Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Cei mai buni prieteni, în funcție de zodie

Astrologia nu ne arată doar cât de compatibili suntem cu partenerul de viață și ce calități ori defecte avem, ci și cât de compatibili suntem cu cei mai buni prieteni. Iată care sunt cei mai buni prieteni, în funcție de zodie.

Aceleași preocupări și visuri sunt un prim pas pentru a clădi o prietenie extrem de frumoasă și de durabilă. Iată, însă, care sunt zodiile care ți-ar putea fi cele mai bune prietene.

De la nativii zodiei Gemeni ai numai de învățat. Sunt mereu puși pe aflarea lucrurilor noi și te îndeamnă și pe tine să fii la curent cu absolut orice. Vrei o vacanță? Nativul zodiei Gemeni nu va sta prea mult pe gânduri și îți va găsi cea mai bună vacanță, va programa totul, până în cele mai mici detalii și nu vei avea nicio grijă.

Citește și: Zodiile care adoră aventurile de-o vară

De asemenea, este partenerul perfect pentru a merge împreună la cumpărături, la sală sau doar pentru a bârfi ore întregi. Pentru că, deși pare o persoană care ar putea duce vorba mai departe, nativul zodiei Gemeni va ști să îți păstreze secretele și să te ajute mereu când ai nevoie de ajutor.

Citește și: Zodiile care nu sunt compatibile cu cei care au aceeași zodie

Și nativul zodiei Vărsător poate fi un prieten de nădejde. La fel ca nativul Gemeni, și acesta este un companion extrem de plăcut, cu care poți vorbi orice subiect, la orice oră. Nu trebuie decât să suni și în câteva minute va fi la tine să te sprijine dacă ai nevoie.

Nu va sta pe gânduri și va lăsa orice pentru a-ți veni în ajutor. De asemenea, nativul zodiei Vărsător îți poate înțelege sentimentele și nu te va judeca pentru ceea ce îi spui. Va încerca mereu să te facă să scoți ce este mai bun din tine și să iei cele mai bune decizii.

Nativul zodiei Săgetător, prietenul perfect pentru orice fel de aventură

Nu îi este greu să își dea seama când ceva greu te apasă și îți va fi alături, orice i-ai spune.

Nativul zodiei Săgetător este, la rândul său, partenerul perfect pentru a petrece clipe minunate alpături de cel mai bun prieten. Dacă îți place aventura, atunci ai găsit persoana perfectă lângă care poți cuceri lumea, la orice oră. Conversațiile vor duce întotdeauana spre acțiuni, vacanțe și aventuri de ultim moment.

De asemenea, glumele spuse de un Săgetător îți vor da mereu o dispoziție bună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top