Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Uite de ce e COOL să ai părul creț!

Știați că femeile care au părul încrețit (fie că este un creț natural sau obținut cu ajutorul ondulatorului) se deosebesc prin anumite lucruri (inclusiv trăsături de personalitate) de celelalte doamne?

1. OAMENII TE RECUNOSC MAI UȘOR
O femeie cu părul creț va ieși mai rapid în evidență oriunde s-ar afla. Mai ales dacă părul se bucură și de un volum serios, privirile vor fi ațintite asupra lor.

2. COPIILOR LE PLACE SĂ SE JOACE CU BUCLELE TALE
Mai ales fetițele. Copiii sunt încântați de femeile cu părul creț, iar dacă te coafezi în stil afro, vei fi cea mai bună prietenă și confidentă a lor.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE CULOAREA PĂRULUI DESPRE BOLILE LA CARE EȘTI PREDISPUS
3. NU TREBUIE SĂ ÎL SPELI ATÂT DE DES
Dacă ai părul foarte creț nu se va vedea că este murdar repede, spre deosebire de părul drept. Femeile cu păr ondulat întâmpină însă o mare problemă atunci când își usucă părul.

4. NU TREBUIE SĂ TRECI PRIN CALVARUL PIAPTĂNULUI DIMINEAȚA
Dacă ai părul creț te-ai scăpat de o grijă: nu pierzi timpul precum alte femei pieptănându-ți părul în oglindă. O simplă aranjare sau o prinsătură în coadă sunt suficiente: semeni deja cu o regină!

5. TE IMPUI MAI UȘOR ÎN SOCIETATE
Potrivit mai multor studii psihologice, femeile cu părul creț sunt percepute mai tolerante, mai deștepte și inclusiv mai directe atunci când au ceva de zis fapt pentru care toată lumea le respectă doar datorită forma părului lor.

6. ORICE COAFURĂ SE FACE RAPID
Părul creț suportă aproape orice coafură și nu, nu asta e vestea. Ci faptul că indiferent dacă ai folosi o simplă agrafă sau ți l-ai prinde în coc, acesta va arăta genial.

Sursa foto: figureo56.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top