Connect with us

Revistateo.ro

placa

Stiri

Uite cum se foloseşte corect placa de păr. Sigur făceai greşit asta!

Îndreptarea părului poate fi un adevărat chin şi nu de puţine ori doamnele se plâng de căderea firelor din această cauză. Iată cum se foloseşte corect placa de păr.

CITEŞTE ŞI: Ce spune culoarea părului despre bolile la care ești predispus

Înainte de toate, doamnele (sau domnii) care vor să folosească placa de păr trebuie să ştie că aceasta se foloseşte doar pe o podoabă capilară uscată bine, căci altfel riscă să îşi ardă părul.

Totodată, placa de păr trebuie folosită abia după ce aplicăm o serie de produse care să protejeze structura firelor, pentru a nu le deteriora. În plus, se recomandă citirea cu atenţie a specificaţiilor ce vin cu această ustensilă. Folosită necorespunzător, placa de păr poate subţia şi chiar rupe firul, mai ales dacă alegem să o folosim în fiecare zi.

În momentul în care am început să folosim placa de păr, aceasta nu ar trebui să stea mai mult de două secunde într-un loc şi trebuie mişcată constant, pentru a nu deteriora structura părului. Să nu uităm că podoaba capilară are de suferit din cauza căldurii, mai ales dacă temperatura depăşeşte 180 grade Celsius. Nici nu este de mirare că, folosită în mod exagerat la o temperatură mare şi fără produse speciale, părul va deveni uscat şi tot mai greu de aranjat.

Astfel, pentru a evita dăunarea firului de păr, se recomandă o placă de păr performantă, de preferat fiind cea cin ceramică. Aşa vom păstra umiditatea corespunzătoare a firelor de păr, iar podoaba capilară va fi arăta mult mai bine.

Sursa foto layeredhaircut.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top