Connect with us

Revistateo.ro

Uite cum sa arati mai slaba în costumul de baie

Stiri

Uite cum să arăţi mai slabă în costumul de baie

Dacă până acum nu ai reuşit cu nicio dietă să scapi de kilogramele în plus dar îţi doreşti să mergi la plajă, acum că sezonul cald s-a instalat, iată cum poţi să arăţi mai slabă în costumul de baie. Secretul stă în alegerile pe care le faci!

Cel mai important este să ştii să alegi costumul de baie potrivit ca să pari mai slabă. Probează mai multe tipuri de modele atunci când pleci la cumpărături şi observă care dintre ele îţi avantajează cel mai bine corpul. Spre exemplu, sutienele care se leagă în jurul gâtului sunt potrivite pentru orice tip de siluetă, iar un slip cu talie înaltă va ascunde cu succes colăceii pe care nu vrei să îi scoţi la vedere.

CITEŞTE ŞI: CUM SĂ TE ÎMBRACI VARA LA BIROU

De evitat sunt costumele de baie cu imprimeuri mari. Chiar dacă eşti tentată să îţi cumperi piese decorate cu printuri de dimensiuni mari, mai bine te orientezi spre unele mai mici, altfel vei oferi impresia că ai mai pus câteva kilograme pe tine.

Dacă tot vrei să pari mai slabă, atunci alege costume de baie în nuanţe închise. Probabil ştii că atunci când o femeie vrea să pară mai slabă, se îmbracă cu haine în culori închise. Acelaşi truc este valabil şi pentru costumul de baie. Totuşi, dacă eşti o mare fană a culorilor vesele, asortează piesele costumului de baie ţinând cont de un truc simplu. Alege un slip negru, maro sau abastru închis dacă ai posteriorul mare şi un sutien în nuanţe intense dacă ai sânii mici. Aceeaşi regulă se aplică şi invers. Slip în nuanţe intense şi sutien în culori închise pentru un posterior plat, respectiv sâni prea mari.

Un alt truc interesant este să opteazi pentru coafura potrivită la plajă. Prinde-ţi părul în coadă de cal sau într-un coc în creştetul capului. Cele două moduri de aranjare a podoabei capilare te vor face să pari mai suplă la faţă. În plus, vor oferi impresia că ai gâtul mai lung şi tenul mai tonifiat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top