Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Uite cum arată mama Andrei! Azi e ziua ei

Jurata de la „Românii au talent” este în culmea fericirii azi! Are toate motivele din lume să zâmbească și să fie fericită. Mama Andrei și cel mai mare fan al artistei își serbează ziua de naștere. Fiica ei nu a uitat de cea care i-a dat viață și a postat un mesaj pe Facebook.

„La multi ani pentru cea mai mare sustinatoarea a mea din toate timpurile! Te iubesc din tot sufletul Elena mea draga! Te iubesc mama”, a scris Andra Măruță pe contul ei de Facebook.

CITEȘTE ȘI: MICA MARIA TĂNASE DE LA „ROMÂNII AU TALENT” A FĂCUT-O PE ANDRA SĂ PLÂNGĂ
Andra se bucură de mare succes pe plan profesional. De curând a lansat melodia „Falava”, în featuring cu Naguale și se pregătește să aducă pe lume o fetiță, pe surioara lui David. Recent, vedeta PRO TV a dezvăluit cum își menține burtica atât de frumoasă: mâncând aproape orice, inclusiv preparate de tip fast-food.

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook


Andra a pășit pentru prima oară pe o scenă când avea vârsta de 7 ani. Aceasta a cântat la Tip Top Minitop piesa „I will always love you” a regretatei Whitney Houston. Încă de atunci, toți profesorii și apropiații ei erau convinși că va ajunge o artistă de renume. Vedeta este căsătorită cu realizatorul tv Cătălin Măruță, cu care așteaptă cel de-al doilea copil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top