Connect with us

Revistateo.ro

Uite cum a reacţionat MAMA Marioarei Zăvoranu când a aflat că aceasta a murit

Inedit

Uite cum a reacţionat MAMA Marioarei Zăvoranu când a aflat că aceasta a murit

După trei luni în care s-a luptat cu greu să supravieţuiască până la un eventual transplant renal, Marioara Zăvoranu a decedat vineri dimineaţă, la Spitalul Fundeni, în urma unor complicaţii cauzate de o infecţie.

CITEŞTE ŞI: Oana Zavoranu: S-a facut dreptate! Vezi ce declaratii socante a facut vedeta

Dacă Oana Zăvoranu nu pare deloc afectată de moartea Marioarei, cea care se află în culmea suferinţei se pare că este Anghelina Raiciu, mama Marioarei Zăvoranu, despre care nu se ştie mai nimic.

Conform spynews.ro, femeia ar fi abandonat-o într-un tren pe Marioara Zăvoranu. Cu toate acestea, Anghelina a declarat pentru Antena 1 că nu şi-ar fi lăsat fiica într-un tren, ci a dat-o unchiului celui cu care a conceput-o pe mama Oanei.

Se pare că acum Anghelina Raiciu este sfâşiată de durere, după ce a aflat că fiica ei, pe care a dat-o de mică, a decedat vineri dimineaţă. Vestea morţii Marioarei ar fi zguduit-o atât de tare, încât stă în pat şi plânge încontinuu.

CITEŞTE ŞI: ŞOCANT! Uite ce spune Oana despre moartea propriei mame!

Se pare că nici cu mama ei Marioara Zăvoranu nu a avut o relaţie normală, asta după ce a declarat că a fost abandonată de Anghelina într-un vagon de tren.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top