Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Oana Zavoranu, CRITICATA: „E un PACAT DE NEIERTAT!”. Vezi ce s-a mai intamplat

Oana Zavoranu nu scapa de critici la 7 luni de la moartea mamei sale. Indragita vedeta a organizat miercuri o zi a portilor deschise la vila mamei sale, unde a dat pomana hainele acesteia.

Gestul a fost aspru criticat de preoti, spunand ca ceea ce face vedeta este un „pacat de neiertat”.

Oana Zavoranu a anuntat pe contul personal de Facebook deschiderea portilor casei mamei sale decedate. Aceasta le-a promis fanilor ca le va da cadouri blanuri si accesori pe care defuncta le purta. Gestul ei umanitar a fost aspru criticat de mai multa lume.

Potrivit Bisericii, hainele pot fi date drept pomana oamenilor doar daca sunt binecuvantate de catre preoti. Oana Zavoranu a trecut de aceasta lege, fapt pentru care astazi primeste o serie de critici.

„Cand dai haine sau alte obiecte care i-au apartinut unei persoane decedate e bine sa chemi un preot, sa se faca o binecuvantare si sa alegi persoana care le va primi, dar nu in urma unor teste, ci sa lasi sufletul sa aleaga, sa i se potriveasca masura hainelor si sa fie sfintite.

CITESTE SI: FOTO & VIDEO. In 2013, fiica ei a fost diagnosticata cu cancer. Ce s-a intamplat in anul urmator cu mama acesteia a fost DE NEACCEPTAT

CITESTE SI: Oana Zavoranu, catre FRATELE MARIOAREI: VREAU SA MA IERTI

Recomand persoanelor care le-au primit sa le stropeasca cu agheasma si sa zica «Tatal nostru», sa fie pentru sufletul Marioarei Zavoranu.

Doar asa vor fi primite. Apoi, daca Oana continua sa isi acuze mama trecuta la cele vesnice, cineva trebuie sa o avertizeze ca e un pacat de neiertat sa iti batjocoresti parintii”, sustine un preot pentru ziarulring.ro

Oana Zavoranu a facut un casting in casa mamei sale decedate in urma caruia a dat cadourile. Aceasta a pus inclusiv intrebari in engleza celor care s-au prezentat la vila din Afumati.

Vedeta a intrebat o femeie ce culoare aveau ochii mamei sale, iar in urma raspunsului aceasta a primit pomana.

Sursa foto: Facebook Oana Zavoranu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top