Connect with us

Revistateo.ro

vedetele

Stiri

Stiai ca Teo Trandafir este profesoara, iar Andreea Marin a terminat informatica? Vezi ce meserii au VEDETELE noastre, de fapt

Credeai ca toate vedetele s-au visat de mici cu microfonul in mana, la pupitrul stirilor sau prezentatori de emisiuni? Ei bine, cei mai multi ar fi trebuit sa aiba alte cariere, dar viata a avut alte planuri si i-a adus pe micile ecrane. Vezi ce meserii au, de fapt, vedetele tale preferate.

Teo Trandafir ar fi trebuit sa devina profesoara, pentru ca a terminat facultatea cu specializarea araba-engleza. Din fericire pentru toti fanii ei, a lasat catedra pentru emisiuni de divertisment! Totusi, si-a indeplinit si menirea de profesoara, predand cursuri de comunicare, de dezvoltare personala si de televiziune!

Mircea Badea a terminat Facultatea de Cibernetica dar a lasat cifrele in favoarea umorului cu care prezinta emisiunile.

Andreea Marin a terminat Facultatea de Informatica, dar nu a apucat sa profeseze, deoarce a participat la un concurs la TVR Iasi, pentru un post de reporter. A fost aleasa din mai bine de 200 de aspiranti si a devenit una dintre cele mai populare prezentatoare TV.

Nici Mihaela Radulescu nu are pregatire universitara pentru jurnalism, desi este o prezentatoare de televiziune cunoscuta. De altfel, vedeta nu are diploma de la nicio facultate, desi a frecventat cursurile la trei institutii: trei ani la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, doi la Filologie, un an la Psihologie si trei ani la Regie.

Mircea Radu nu avea nicio cunostinta in domeniul televiziunii cand si-a inceput cariera, specializandu-se pe parcurs – a urmat cursurile BBC si la Missouri School of Journalism, in America. Inainte de asta, Mircea Radu a fost lacatus la „Electroaparataj”, caci absolvise facultatea de instalatii.

Nicoleta Luciu si Dan Negru au fost atrasi de sistemul sanitar, inainte sa devina vedetele populare de astazi! Nicoleta Luciu a fost asistenta medicala, inainte de a deveni o cunoscuta asistenta TV, apoi actrita si prezentatoare TV. Dan Negru nu a vindecat pacientii, ci a tinut contabilitatea la un spital din Timisoara.

Sandra Stoicescu ar fi trebuit sa fie psiholog, iar Melania Medeleanu are o diploma in sociologie. Totusi, tot televiziunea le-a atras mai mult.

Gabriela Vranceanu-Firea a terminat Facultatea de Litere si este doctorand in economie. Simona Gherghe a terminat tot facultatea de litere, la fel si Andreea Raicu, care are diploma care dovedeste ca a terminat limbi straine engleza-italiana.

Virgil Iantu incepuse o cariera in muzica, dar viata l-a adus pe un post de prezentator de TV. De cealalta parte Fuego nu ar fi vizat la o cariera muzicala, ci isi dorea sa termine Teologia. Pentru ca a picat admiterea, sa orientat spre teatru si canto. Adrian Enache ar fi vrut sa devina fotbalist, pana cand sa fie admis la Scoala Populara de Arta.

Multe dintre vedetele noastre au terminat Dreptul: Simona Patruleasa, Oana Zavoranu, Razvan Simion.

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top