Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Bunica Oanei Zavoranu a iesit abia acum la iveala! A fost tinuta ascunsa – REVEDEREA EMOTIONANTA

Fima este bunica secreta despre care Oana Zavoranu a vorbit in urma cu doi ani insa nimeni nu a crezut ca mama vedetei o tine ascunsa in vila din Afumati. Echipa emisiunii „Acces direct” a prezentat o filmare facuta in ziua mortii Marioarei Zavoranu care confirma spusele Oanei: Marioara a tinut-o ascunsa de ochii lumii pe soacra sa.

Bunica secreta a Oanei Zavoranu are 91 de ani si o cheama Fima, de la Eufimia. Aceasta a fost tinuta intr-o anexa de pe mosia de la Afumati de 3-4 ani, conform declaratiilor sale. Aceasta a lucrat 30 de ani ca dactilograf insa de cand sta in casa Marioarei Zavoranu nu si-a primit niciodata pensia in mana.

Fima a imbratisat-o extrem de emotionata si de tulburata pe Oana Zavoranu in momentul in care s-au revazut, dupa cateva luni de zile, si asta pentru ca atunci cand Oana dorea sa isi viziteze bunica, mama ei nu o lasa sa intre la ea in camera.

„Am simtit o schimbare in comportamentul dansei si nu intelegeam de ce. Am stiut ca e bolnava dar nu ca e atata de grava”, a marturisit Fima pentru Antena 1.

„Inca sunt lucida si ma vad singura. Am locuit in casa mea, proprietate. Apartamentul pe care il am in Bucuresti l-am realizat inainte de casatorie, e facut pe numele meu. Am avut proprietatea mea”, spunea cu lacrimi in ochi Fima, nevoita sa stea in bucataria vilei familiei Zavoranu.

Despre relatia ei cu Marioara, bunica Oanei a marturisit ca era tratata precum un caine: „Eram cutu-cutu’. E foarte aroganta, eu nu am venit coate-goale aici”, se justifica plangand bunica din partea lui Zavoranu, cel de-al doilea sot al Marioarei si tatal vitreg al Oanei.

CITESTE CONTINUAREA PE FRESH24.RO SI VEZI REINTALNIREA EMOTIONANTA DINTRE OANA ZAVORANU SI BUNICA SA, IN IMAGINI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top