Connect with us

Revistateo.ro

Uite ce va face Oana cu averea Marioarei

Stiri

Uite ce va face Oana cu averea Marioarei. Își va îndeplini în sfârșit visul!

Oana Zăvoranu nu pare să fie afectată nici acum de moartea mamei sale, pe care a lăsat-o să părăsească această lume cu inima neîmpăcată, pe patul de spital. Chiar dacă este criticată de restul lumii, vedeta spune că nu-i pasă de părerea celor din jur și consideră că, în sfârșit, s-a făcut dreptate.

CITEȘTE ȘI: Oana Zavoranu s-a hotarat ce face cu trupul mamei ei

”Nu mă interesează ce spun oamenii acum. Ei mă vor iubi, mă vor simpatiza. Eu acum am în sfârșit banii. Și cu ei o să-mi fac filmul mult dorit. Eu acum voi avea o carieră pe care mi-o doream. Eu am rugat-o de atâta ori să mă ajute cu bani pentru acest vis al meu. Am tânjit foarte mult după asta, mi-am dorit cariera înapoi”, a declarat Oana Zăvoranu, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Astfel, se pare că tot scandalul legat de averea impresionantă a Marioarei, care se ridică la 65 milioane euro, a fost făcut doar pentru ca vedeta să-și poată face un moft, acela de a juca în propriul film. Astfel, Oana spune că s-a săturat să fie în lumina reflectoarelor doar pentru că se ceartă cu cineva și ar vrea ca lumea să-i recunoască adevăratele talente.

„Voi mă vreți etern pe canapelele unor emisiuni de scandal. Dar eu îmi doresc înapoi cariera”, a continuat Oana.

Marioara Zăvoranu a pierdut lupta cu boala vineri dimineață, după o perioadă lungă de chinuri și supărări. După ce i-a fost extirpat un rinichi în luna februarie, femeia ajunsese să depindă de aparatura medicală, dar spre final, din cauza unei infecții, a intrat în comă, iar medicii de la Spitalul Fundeni nu au mai putut face nimic pentru aceasta.

1 Comment

1 Comment

  1. Alex Dupont

    2015-04-19T13:40:00+03:00 at 2015-04-19T13:40:00+03:00

    UN TALENT , o cariera NU se cumpara nici cu 60 milioane, Zavoranu Oana! In mintea ta retardata ti-ai ucis mama care, lucida, a stiut ca TU ESTI O RATATA si o visatoare! NU esti stabila psihic, NU ai talent, NU vei face cariera in nimic altceva decat poate un film porno, insa nici acolo, caci esti prea batrana. Tu crezi ca ACUM avand averea parintilor tai vEI DEVENI VEDETA? NU, iubito, nu! Tu esti si vei ramane UN NIMENI, oricate milioane ai avea. Nici respectul nici iubirea, nici succesul NU LE CUMPERI cu bani: le

    ai sau nu, le meriti sau nu. Insa aceste concepte sunt mult prea greu de priceput pentru mintea ta retardata. Ti-ai ucis mama degeaba si Soarta te va judeca, vei plati si vei muri pe drumuri, mai rau decat mama ta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top