Connect with us

Revistateo.ro

Uite ce plante îti cresc natural libidoul

Relatii

Uite ce plante îţi cresc natural libidoul

Scăderea libidoului, mai ales în rândul bărbaţilor, este provocată de stres, consumul de tutun şi insomnii. Şi la femei se aplică aceeiaşi regulă, doar că în rândul lor se mai adaugă pe listă şi anticoncepţionalele.

Studiile recente au demonstrat că un consum de alcool ridicat, băuturile cu ingrediente chimice, au un impact extrem de mare asupra libidoului, dar şi asupra fertilităţii.

CITEŞTE ŞI: SCAPĂ DE DURERILE MENSTRUALE CU LEACURI DE LA BUNICA

Iată ce plante trebuie să consumi pentru a-ţi creşte libidoul şi de ce:

1.Usturoiul este recomandat ca aliment sau condiment, se ştie încă din bătrâni că acesta sporeşte apetitul sexual şi îţi apără organismul de o serie de bacterii .

2. Sparanghelul trebuie consumat crud sub formă de salată, cu puţin ulei sau cu suc de lămâie, sare şi piper.

3. Coriandrul ce este recomandat să fie consumat ca atare sau sub formă de infuzie.

4.Ţelina este cea mai populară plantă alimentară cu acţiune afrodiziacă. Vegetala se poate consuma ca atare, crudă sau preparată, sub forma de suc, decoct, tinctură ,toate obţinute din rădăcini. Mai poate fi consumată şi sub formă de  infuzie din pulbere de frunze, vin tonic preparat dintr-o rădacină bine mărunţită şi 100 g de zahăr se lasă la macerat două-trei zile într-un litru de vin alb de bună calitate. Este recomandat să se bea două paharele pe zi, unul la prânz şi unul la cină.

5. Bujorul  trebuie totuşi consumat cu moderaţie, întrucât cercetările recente ale specialiştilor în domeniu au evidenţiat că prezintă un risc de intoxicaţie ridicat. Cu oarecare efecte afrodiziace sunt acreditate şi: ştirul, prazul, ceapa, loboda, păpădia, ardeiul iute, lemnul-dulce, toate fiind ingrediente ale artei culinare autohtone.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top