Connect with us

Revistateo.ro

Lidia Fecioru LEACUL în funcție de zodie - Ce plante vindecătoare trebuie să folosească fiecare nativ

Horoscop

Lidia Fecioru LEACUL în funcție de zodie – Ce plante vindecătoare trebuie să folosească fiecare nativ

Lidia Fecioru a prezentat, sâmbătă, la ”Adevăruri ascunse”, un leac inedit.

Așadar, sâmbătă, 10 februarie, la Antena 3, Lidia Fecioru a prezentat un leac pentru odihnă, pentru a avea un somn cât mai liniștit. Totodată, ajută și partea digestivă.

„Se ia tinctură de propolis și se pun douăzeci de picături în jumătate de pahar de lapte. Se bea seara, înainte de culcare. Este pentru a ne pune la punct pancreasul și tot ce înseamnă tractul digestiv. De asemenea, e foarte bun pentru somn, pentru odihnă. Dacă suportăm mai greu laptele, îl putem pune în orice ceai”, a spus Lidia Fecioru.

Totodată, sâmbătă seara, la Antena 3, a spus că cel mai important este ca oamenii să se întrebe care e menirea lor.

„Dacă nu există țel, scop, nu există nici dorință. Și nici putință. Oamenii trebuie să-și facă un scop. Viața se creează, totul se creează. Dacă stăm să ne putem doar întrebări, o să rămânem ca proștii și nu o să înțelegem de ce am venit”, a declarat Lidia Fecioru.

„Creează-ți țeluri. Sunt lucruri pe care oamenii trebuie să și le asume. Dacă nu creează, nu vor face nimic”, a mai spus Lidia Fecioru.

Planta vindecatoare, in functie de zodie

Fiecare zodie are o planta vindecatoare, o floare sau o buruiana care ofera energie si vitalitate. Descoper-o pe a ta!

Planta vindecatoare, in functie de zodie

BERBEC SI SCORPION – Paducelul si hameiul

Cele doua zodii sunt guvernate de planeta Marte. Au caracteristici asemanatoare, iar plantele care le face bine sunt paducelul si hameiul. Paducelul le ofera buna dispozitie si ii ajuta in prevenirea anumitor stari sentimentale ciudate. Hameiul ii calmeaza atunci cand sunt in pragul unei crize de nervi.

TAUR SI BALANTA – Vascul si patlagina

Cele doua zodii guvernate de Venus trebuie sa poarte intotdeauna la ele vasc sau patlagina. Aceste plante tin la distanta energiile negative si purifica orice alterare a starii sufletesti.

GEMENI SI FECIOARA – Musetelul si telina

Musetelul este un bun dezinfectant si calmant. Acesti nativi guvernati de Mercur obosesc psihic foarte usor, pentru ca gandesc foarte mult si nu se pot debarasa de anumite obsesii. Asadar, ceaiul de musetel este leacul care ii scapa de durerile de cap cauzate de suprasolicitarea creierului. Telina este recomandata in curele de slabire, mai ales ca Fecioara are o tendinta constanta de ingrasare.

RAC – Salvia

Salvia este planta protectoare pentru nativul guvernat de Luna. Aceasta planta il ajuta la combaterea depresiilor si este recomandata ca afrodisiac.

LEU – Sunatoarea

Nativul Leu, guvernat de Soare, poate tine la distanta vulnerabilitatile cu ajutorul ceaiului de sunatoare. Acesta e eficient si pentru combaterea afectiunilor cardiace, mai ales ca Leul se agita foarte tare.

SAGETATOR – Mugurul de mesteacan

Printre plantele binefacatoare ale lui Jupiter se numara si mesteacanul. Mugurii sai il ajuta pe Sagetator sa tina la distanta gandurile negative.

CAPRICORN SI VARSATOR – Patrunjelul

Printre plantele vindecatoare ale lui Saturn, planeta care guverneaza cele doua zodii, se afla patrunjelul. Este cea mai puternica planta in combaterea starii de anxietate si tine la distanta pofta de dulce.

CITESTE SI: Ce tip de memorie ai, in functie de zodie

PESTI – Brandusa de toamna

Nativul acestei zodii, guvernat de Neptun, isi potenteaza norocul in viata daca poarta cu el aceasta floare. Fie ca este purtata ca accesoriu sau e tinuta in casa, planta il ajuta pe nativul Pesti sa fie mai increzator in fortele proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top