Connect with us

Revistateo.ro

Stiai ca poti folosi numai 3 ingrediente pentru a readuce la viata plantele uscate? Asa ca, nu arunca plantele uscate inainte de a incerca aceasta metoda.

Stil de viata

3 ingrediente care iti readuc la viata plantele

Stiai ca poti folosi numai 3 ingrediente pe care le ai in casa pentru a readuce la viata plantele? Afla care sunt acestea si ce trebuie sa faci pentru ca plantele tale sa fie din nou frumoase si sanatoase.

Cele 3 ingrediente care iti readuc la viata plantele

Poate ai uitat sa uzi plantele sau, poate, le-ai lasat intr-un loc nepotrivit. Indiferent de motiv, plantele tale au avut de suferit. Inainte de a le arunca, incearca sa folosesti o solutie facuta din 3 ingrediente pentru a incerca sa readuci la viata plantele.

Cele trei ingrediente de care ai nevoie sunt: o coaja de banana, zat de cafea si coaja unui ou.

Dupa ce ai toate ingredientele, tot ce trebuie sa faci este sa le pui intr-un blender si sa adaugi peste ele putina apa. Lasa-le in blender putin timp, pana vei obtine un amestec omogen. Dupa aceea, poti pune in jurul plantei acest amestec.

Dupa ce aplici acest amestec, planta ta ar trebui sa revina la viata in scurt timp. Asa ca, inainte de a renunta la plantele care s-au sucat si nu dau semne ca isi vor reveni, incearca sa folosesti amestecul acesta. Ingredientele le gasesti cu usurinta, chiar la tine acasa.

Plantele tale vor reveni la viata si vor fi la fel de frumoase si de sanatoase ca inainte. Indiferent care este motivul pentru care s-au uscat, cele trei ingrediente pot fi utile. Amestecul se prepara usor si iti va readuce la viata florile preferate. Nu trebuie sa renunti la ele inainte de a incerca si aceasta varianta care poate face minuni si pentru plantele tale.

 

Articole pe aceeasi tema: Plante care iti imbunatatesc starea de spirit. Le poti avea in casa

Plantele din casa te pot ajuta sa iti imbunatatesti starea de spirit. Poate pe unele dintre ele le ai deja. Afla care sunt ele si cum vin in ajutorul tau. Printre beneficiile pe care le aduc se numara si schimbarea starii de spirit.

Plante care iti imbunatatesc starea de spirit. Le ai in casa?

Busuioc. Iti poate fi de un real folos in bucatarie. De asemenea, busuiocul iti va schimba starea de spirit. Contine linalool care ii da parfumul ce te va ajuta in cazul in care starea ta de spirit are nevoie de o schimbare.

Muscata. Culorile vii te vor binedispune. In plus, parfumul ce poate fi comparat cu cel al trandafirilor iti va da o stare de liniste.

Iedera. Va curata aerul din incapere. Schimbarea va fi simtita la nivelul starii tale de spirit.

Feriga. Indeparteaza din aer 1863 de toxine pe ora. Si, cand vei respira un aer mai curat, atunci vei simti schimbarea nu numai la nivel fizic, dar si la nivelul starii tale interioare.

Lavanda. Se stie de mult timp ca aroma lavandei inlatura anxietatea. Poti aprinde o lumanare parfumata care sa elibereze mirosul acestei plante. Dar daca o vei avea in permanenta in casa ta, atunci starea ta de spirit nu va mai fi aceeasi. Vei observa schimbarile favorabile.

Trandafiri. Un studiu a aratat ca oamenii care lucrau intr-un birou si priveau trandafiri se simteau mult mai relaxati si mai confortabil.

Orhidee. Orhideea aduce o energie pozitiva in incapare. Un motiv ar fi acela ca are culori vii ce iti pot schimba starea de spirit.

Rozmarin. Este asociat cu linistea interioara datorita aromei sale. Oamenii sustin ca parfumul acestei plante le aminteste de zilele insorite.

Lacramioare. Intrebati care este planta ce le schimba starea de spirit, multi s-au gandit la lacramioara. O asociaza cu amintiri dragi, deci le da o pace interioara.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top