Connect with us

Revistateo.ro

Uite ce incaltaminte se poarta iarna aceasta

Stiri

Uite ce incaltaminte se poarta iarna aceasta

Ghetele si cizmele sunt foarte importante in sezonul rece, pentru ca ne protejeaza si ne ofera confort. Desi iarna trebuie sa ne orientam spre incaltaminte practica si comoda, trendurile sunt si ele importante. Aspectul unei femei trebuie sa fie impecabil chiar si in cea mai friguroasa zi. Iti place sa fii mereu in pas cu moda si sa te imbraci dupa ultimele tendinte? Uite ce incaltaminte se poarta iarna aceasta!

Cizmele peste genunchi raman in tendinte! Inca de anul trecut au inceput sa apara cizmele lungi, care depasesc nivelul genunchilor. Fie ele de piele, piele intoarsa, fara toc sau cu platforma, acestea sunt o alegere foarte buna. Sunt practice, comode si calduroase. Nu uita totusi: acest model nu te avantajeaza prea mult daca esti mica de statura.

Sireturile sunt din nou la moda! Ghetele cu siret vor face furori iarna aceasta. Calvin Klein si Chanel au introdus deja astfel de modele in colectiile lor. Sunt usor masculine, insa iti ofera un look de sezantie. Si sa nu uitam ca siretul a fost dintotdeauna un element foarte practic.

Blana este foarte populara in acest sezon! Fie ele cu blana pufoasa sau cu o blanita discreta si neteda, cizmele imblanite la exterior se poarta iarna aceasta.

Animal print-urile sunt in voga! Pielea de sarpe si imprimeurile care imita blana animalelor salbatice fac parte din trend in ceea ce priveste incaltamintea pentru iarna. Si sa nu uitam ca aceste tendinte sunt valabile si pentru haine mai nou!

Poarta botinele decupate! Sunt foarte feminine, iar daca alegi si o culoare puternica, vei face senzatie mai mult ca sigur! Merg foarte bine atat cu fuste, cat si cu jeansi.

Trebuie sa stii ca anul acesta se poarta atat varful ascutit, cat si cel patrat. Chiar daca ti se pare ciudat, varful patrat este din nou la moda!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top