Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Uite ce avere mosteneste Oana de la Marioara Zavoranu

Marioara Zăvoranu a decedat în dimineaţa zilei de 17 aprilie, după ce o infecţie i-a cuprins întreg corpul. Joi seara a intrat în comă, iar vineri dimineaţă medicii nu au mai putut face nimic pentru biata femeie.

CITESTE AICI: IATA CE MESAJ I-A TRANSMIS MARIOARA OANEI ZAVORANU PE PATUL DE MOARTE

CITESTE AICI: ADEVARATA CAUZA A MORTII MARIOAREI ZAVORANU

Scandalurile dintre ea şi fiica ei, Oana Zăvoranu, se pare că au afectat-o prea mult pe milionara în euro, care nu a mai putut face faţă diabetului, fiind operată la începutul acestui an, când i-a fost extirpat un rinichi.

CITESTE AICI: PRIMA REACTIE A OANEI ZAVORANU DUPA MOARTEA MAMEI SALE

Întrebarea care stă pe buzele tuturor, în special ale Oanei Zăvoranu, este legată de averea impresionantă a femeii. Înainte să moară, Marioara Zăvoranu declara pentru WOWbizz:

„Şi practic averea… Păi nu am decât un singur moştenitor. Păi ce să mai… E vorba de câteva magazine. Câteva magazine, un depozit. Nu, nu mi-am făcut încă testament, pentru că nu am de ce să fac, nu îi rămâne decât ei. Nu are dreptul, frate, nimeni altcineva, decât dacă eu fac anticipat. Nu-şi dă seama că mai rău mă provoacă. Când eu am vândut acum, în primăvară, un apartament de 70.000 euro, din care majoritatea banilor i i-am dat ei. Cred că se întâmplă ceva şi cu ea, şi cu mintea ei, pentru că este inexplicabil ca să ţi se întâmple aşa ceva”, declara Marioara Zăvoranu, cu doar câteva zile înainte să moară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top