Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Tu ce ai face dacă ai primi o astfel de scrisoare după ce te-ai mutat în casă nouă? Un cuplu de americani trăiește într-un continuu șoc!

Tu ce ai face dacă ai primi o scrisoare de la un necunoscut după ce te-ai mutat în casă nouă, și mai ales dacă acea scrisoare îți pune viața în pericol?

Cazul despre care scrie Buzzfeed este unul pe cât de înspăimântător, pe atât de real. Un cuplu de americani și-a găsit o locuință nouă în New Jersey, iar la câteva zile după ce s-au mutat, s-au trezit cu o scrisoare la ușă. O scrisoare neobișnuită încă de la adresare. Persoana care redactase rândurile se semnase cu „Privitorul”.

„Bunicul meu a păzit casa în anii 20, apoi tatăl meu în anii 60. Acum este rândul meu. De ce sunteți aici? Voi afla adevărul și veți plăti prețul. Chiar trebuie să umplu casa cu sânge tânăr?”, scria „Privitorul” în scrisoarea terifiantă.

CITEȘTE ȘI: UN MEDIC RENUMIT ȘOCHEAZĂ: DE UNDE VINE CANCERUL
Cei doi tineri căsătoriți au trei copii împreună și cel mai tare se tem acum pentru viețile micuților, mai ales că străinul din scrisoare face referire la „sânge tânăr”. Cuplul a dat scrisoarea către poliția locală care face investigații pentru depistarea persoanei care terorizează familia.

Tinerii visau mult la casa în care acum nu își mai găsesc liniștea, oferind pentru ea un milion de dolari. Rândurile care i-au băgat și mai tare în sperieți pe cei doi tineri au fost însă următoarele: „Eu sunt stăpânul casei. Se vor juca oare cei mici în pivniță? Cine va avea camera cu vedere pe stradă? Toate ferestrele și ușile din casă îmi permit să vă privesc și să vă urmăresc toate mișcările”, scrie teroristul.

Sursa Foto: Facebook Town of Westfield, New Jersey

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top