Connect with us

Revistateo.ro

Star

Uite cum arată casa pe care Cristi Chivu o vinde! E lângă București, e fabuloasă, dar costă cât un cartier întreg

Cristi Chivu este, probabil, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști români din toate timpurile.  E firesc, pentru  că vorbim despre unul dintre cei mai buni jucători români de fotbal. Drept urmare, Cristi Chivu a fost și unul dintre cei mai bine plătiți sportivi. Și a scos acum, la vânzare, una dintre cele mai scumpe case de pe piața imobiliară românească.

Vila lui Cristi Chivu e scoasă la vânzare cu 4 milioane de Euro

Cristi Chivu nu mai trăiește de multă vreme în România, nici nu pare să aibă de gând să revină în țară, dar are aici o vilă de lux. Vorbim despre o casă care, potrivit descrierii de pe site-ul imobiliare.ro,  care are șase camere – din care cinci sunt dormitoare.

Casa lui Cristi Chivu are nu mai puțin de șapte băi, propriul centru de fitness, o sală de bowling și biliard, dar și o sală de spectacole.

Casa din Corbeanca pe care Cristi Chivu vrea să o vândă mai are un cinematograf, spa, piscină interioară și camere pentru angajați.

Prețul cu care Cristi Chivu  vrea să vândă această casă, în care a locuit la un moment dat, este de 4 milioane de Euro.

Cristi Chivu –  un fotbalist admirat și iubit, o carieră de excepție

În anul 2014, când avea 33 de ani, Cristi Chivu și-a anunțat retragerea din fotbal. A jucat la această echipă din 1996 până în 1998, an în care a devenit jucător al Universitații Craiova.

Este din Reșița. S-a născut pe 26 octombrie 1980 și a început cariera profesionistă de fotbalist la CSM Reșița.

Din 1999, a jucat la Ajax Amsterdam, echipă al cărei căpitan a devenit doi ani mai târziu. Din 2003, a jucat în Italia. Mai întâi, la AS Roma, unde a fost unul dintre jucătorii de bază.

A fost curtat de cluburi faimoase și extrem de puternice din Europa, precum Chelsea și FC Barcelona. Dar, când a fost să plece de la Roma, a ales tot o echipă italiană: Internazionale Milano.

Cu Internazionale Milano, Cristi Chivu a câștigat, de mai multe ori, campionatul Italiei, Cupa Italiei, dar și Liga Campionilor.

Cristi Chivu e considerat liderul de necontestat al generației sale. La echipa națională de fotbal a României, Cristi Chivu a jucat din 1999. A participat cu naționala la Europenele din 2002 și 2008. S-a retras în 2011, după  75 de meciuri cu tricolorii.

Cristi Chivu este căsătorit, de 9 ani, cu Adelina și au împreună două fetițe. Despre cei doi, impresia generală a fost întotdeauna că alcătuiesc un cuplu perfect. La un moment dat, Adelina povestea, pentru o revistă, cum Cristi a cerut-o de soție la Milano, după un meci.

Au ajuns în camera de hotel după miezul noții, el era foarte obosit și s-a așezat în genunchi. „Tot ăl întrebam de ce stă în genunchi, îi spuneam să se ridice, că îl dor picioarele”, a povestit Adelina.

Atunci, Cristi i-a făcut o declarație de dragoste despre care Adelina spune că nu o va uita niciodată. Apoi, a cerut/o de soție „A fost foarte emoționant, nu am mai dormit toată noaptea”, a mai povestit Adelina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top