Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Casa i-a luat foc din cauza unei greseli pe care toti o facem cu laptop-ul

Mary Disley are 33 de ani si trece prin drama vietii. Ea si familia sa au ramas fara casa, dupa un incendiu devastator care le-a mistuit locuinta. Totul a pornit de la un laptop.

Femeia a rememorat pentru Daily Mail momentele groaznice pe care le-a trait cand si-a vazut casa in flacari.”Am strigat dupa cei doi copii ai mei care dormeau, am luat cei doi caini, grabindu-ne sa iesim din casa. Dupa ce am ajuns la masina, am chemat pompierii. Am trait in aceasta casa vreme de doi ani, totul era exact cum imi doream. Acum s-a dus…”, a povestit Mary, indurerata.

Pompierii care au venit la fata locului si au stins focul au stabilit ca incendiul a pornit de la un laptop lasat la incarcat in pat. Dispozitivul s-a supraincalzit, iar asternuturile de pe pat au luat foc, flacarile cuprinzand mai apoi intreaga locuinta. Femeia spune ca abia isi cumparase laptopul si ca era prima data cand il punea la incarcat.

Citeste si: I se poate intampla oricarei femei! Iata de ce a ajuns aceasta tanara la un pas de moarte

Pompierii avertizeaza ca dispozitive electrice cum ar fi laptopurile, uscatoarele de par, tabletele sau placile de par nu ar trebui lasate pornite in pat.

Exista si o veste buna pentru femeie. Vecinii sai au demarat o campanie de ajutorare, prin care spera sa obtina suficiente donatii pentru a-i acoperi acesteia din pagube.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top