Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

O bătrână de 97 de ani și-a scos casa la vânzare. Au intrat în ea și n-au mai vrut să iasă

O canadiancă în vârstă de 97 de ani și-a pus casa din Toronto la vânzare pe un site de anunțuri. Niște ziariști canadieni au fost curioși să afle de ce vrea să se mute bătrâna la o vârstă atât de înaintă, așa că s-au gândit că vor descoperi o fraudă la mijloc. Cert este că ceva nu le mirosea bine.

Casa visurilor oricui

Locuința în care a stat 72 de ani era proprietate personală. Înainte să o scoată la vânzare pe net, femeia de 97 de ani a redecorat-o complet pe dinăuntru, tocmai ca în cazul în care cumpărătorii vor fi tineri să nu constate aspectul bătrânicios și să nu fugă de lucrurile vechi din camere.

O echipă de reporteri au mers să vadă locuința. Din momentul în care au intrat înăuntru nu au mai vrut să iasă: totul arăta foarte modern, lucrurile erau așezat cu foarte mult bun gust, iar culorile pastelate dădeau o notă aparte, ultramodernă locuinței, lucru pe care nimeni nu l-ar fi așteptat de la o bătrână de 97 de ani.

CITEȘTE ȘI: A construit un cinematograf in cabana. FOTOGRAFII DIN INTERIOR

A intrat intr-o casa parasita si apoi a regretat profund. Ce a vazut inauntru

Îți prezentăm mai jos imaginile care te vor cuceri și pe tine. Ți-ar plăcea să te muți într-o astfel de casă?

După cum se poate observa, bătrâna a păstrat obiectele vechi din casă și le-a șlefuit astfel încât să se potrivească de minune cu aparatura modernă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top