Connect with us

Revistateo.ro

Trupa Spice Girls a muzicii clasice vine în România pe 25 iunie

Stiri

Trupa Spice Girls a muzicii clasice vine în România pe 25 iunie

Din comunicatul evenimentului reiese că cele 4 cântărețe de la Bond vor încânta publicul cu „cel mai fascinant, atrăgător şi nonconformist mix între muzica clasică, latino, folk, jazz, pop şi electro”. Trupa Bond a vândut până în prezent peste 4 milioane de albume în toată lumea.

Trupa Bond a debutat în anul 2010 și a fost numită imediat de presa din Marea Britanie drept trupa Spice Girls a muzicii clasice. Aceasta a devenit un fenomen muzical, remarcându-se prin show-urile versatile, imprevizibile și explozive.

CITEȘTE ȘI: ANASTACIA CONCERTEAZĂ ÎN ROMÂNIA

Trupa este formată din patru domnișoare, adevărate ”dive sexy”: Tania Davis (vioară), Eos Chater (vioară), Elspeth Hanson (violă) și Gay-Yee Westerhoff (violoncel). Fetele au câștigat până în prezent 56 de discuri de platină și 15 discuri de aur în zeci de țări. Fetele sunt recunoscute chiar de criticii în muzică, apreciate pentru că au reușit să îi aducă pe Vivaldi și Beethoven mai aproape mai aproape de tineri, prin stilul muzical glamouros pe care l-au adoptat.

Trupa Bond este recunoscută și pentru realizarea unor coveruri după hituri celebre, colaborând însă și cu industria filmului: „Jai Ho” (coverul de la Slumdog Millionaire), „Miserlou” (coverul din Pulp Fiction) sau alte hituri marca Lady Gaga, Rolling Stones și alții.

Cei care doresc să le vadă și să le asculte pe cele 4 membre din trupa Spice Girls a muzicii clasice își pot cumpăra bilet de pe vreaubilet.ro sau de la standul vreaubilet.ro din Unirea Shooping Center ori de la Sala Palatului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top